LoL: Új képességekkel és splash artokkal érkezett meg a Dr. Mundo rework

Nem kell tovább várni a Dr. Mundo rework részleteire, a Riot Games lerántotta a leplet az új képességekről.

2009-ben jelent meg Dr. Mundo, aki az egyike volt az eredeti 40 hősnek, akikkel útjára indult a League of Legends. A játékosok megszavazták, hogy a felpumpált tank legyen a következő, aki teljes vizuális frissítésen, valamit képesség reworkön essen át. Június 9-én, a 11.12-es frissítésben érkezik a régi-új Dr. Mundo, a részleteket azonban már most elolvashatjátok.

Dr. Mundo új képességei

Változik a passzív, változik a W, az E és a végső képesség. Egyedül a Q-t hagyták meg olyannak, amellyel jelenleg is találkozhattok az Idézők Szurdokában.

Passzív - Goes Where He Pleases

Dr. Mundo immunis az első immobizáló hatásra, cserében elveszíti az életerjének egy részét és eldob egy "vegyianyagos hordót". Ha ezt a hordót felveszi, akkor visszatölti a max HP alapján az életerjét, valamint csökkenti a töltési időt a passzívot. Ha az ellenfél átmegy a hordón, akkor az eltűnik. Emellett Dr. Mundo a max HP-ja alapján plusz HP regent kap még a passzívból.

Q - Infected Bonesaw

Dr. Mundo eldob egy fertőzött csontfűrészt, aki mágikus sebzést okoz az első eltalált célpontnak a jelenlegi HP-ja alapján, emellett lassítja is.

W - Heart Zapper

Dr. Mundo elektrosokkolja magát néhány másodpercre, ami alatt mágikus sebzést okoz a körülötte álló ellenségeknek, valamint a sebzés egy részét szürke HP-ként elraktározza. A sokkolás hatóideje után egy burst mágikus sebzést okoz a körülötte álló ellenségeknek, valamint a szürke HP-t megkapja, ha a burst eltalált legalább egy ellenséget (kevesebb a visszatöltés, ha csak minionokat/szörnyeket talál el). A W hatóidejét nem kell megvárni, hamarabb is elsüthető.

E - Blunt Force Trauma

Passzív: Dr. Mundo a hiányzó HP-ja alapján bónusz AD-t kap

Aktív: Dr. Mundo az orvosi táskáját nekivágja egy ellenségnek, ezzel fizikai sebzést okoz a célpont hiányzó HP-ja alapján. Ha a célpont meghal, akkor a képesség minimumsebzése átmegy további célpontokra.

R - Maximum Dosage

Dr. Mundo belövi magát szteroidokkal, instant visszatölt ezzel egy adag hiányzó HP-t. Ezen kívül egy hosszabb időtartam alatt gyógyul a maximum HP alapján, valamint bónusz AD-t és mozgási sebességet kap.

Az alábbi galériában Dr. Mundo új splash artjait találjátok meg!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!