LoL: Már 208 RP-ért lecsaphattok az egyik kedvezményes skinre

LoL: Már 208 RP-ért lecsaphattok az egyik kedvezményes skinre

Az epikus hőskinézetek közül többet leakciózott a Riot Games.

Elérkezett egy újabb kedd, ami azt jelenti, hogy lecserélődött a League of Legends boltjának akciós kínálata. Ismételten tizenöt olyan hőskinézettel találkozhattok, amelyekért nem kell teljes árat fizetnetek. A legnagyobb kedvezmény a 60%-ot is eléri, aminek köszönhetően pár száz RP-ért már kaphattok skineket. A 15 akciós hőskinézet közül csak 3-ért nem kér 500 RP-nél többet a Riot Games, ellenben a maradék 12 skin között olyanok is szerepelnek, amelyek még sosem kaptak leárazást.

Ahogy azt már megszokhattátok az elmúlt években, ezúttal sem maradnak el a hősök, amelyekt olcsóbban vehettek meg RP-ből.

  • Azir - 440 RP (-50%)
  • Elise - 352 RP (-60%)
  • Lucian - 352 RP (-60%)
  • Orianna - 440 RP (-50%)
  • Talon - 352 RP (-60%)

A fenti ötösfogatból négy hős a középső ösvényen bevethető, azonban győzelmi arányban és népszerűségben vannak eltérések. Azir kifejezetten a profik kezében teljesít jól, Talon inkább Solo Queue hősnek mondható, Orianna és Lucian minden környezetben megállja a helyét. Elise-t jungle-ben lehet ugyan néha látni, de a jelenlegi metában nem élvez prioritást. 

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.