Miramar felújítást és két új 8x8-as pályát jelentett be a PUBG Corp.

Miramar felújítást és két új 8x8-as pályát jelentett be a PUBG Corp.

A Miramar csinosítás már meg is jelent a teszt szerveren, valamint egy új fegyver és egy új jármű is érkezett.

Az elmúlt több mint egy év során a PUBG számos kis méretű térképet kapott; megjelent Karakin, Paramo és Haven, a közösség pedig ennyi kis területű pálya után elég határozott igényt fogalmazott meg a fejlesztőknek egy nagy méretű, 8x8-as map elkészítésére is. A PUBG Corp.-nál vették az üzenetet, és rögtön kettőt is bejelentettek.

Érkezik Tiger

A fejlesztők nem árultak el sokat Tigerről, de az biztos, hogy elhozza a respawn lehetőségét a játékba. Amióta az Apex Legends feltalálta, a Fortnite átvette, a Warzone pedig eleve a respawn lehetőségével jelent meg, egyre többször kapta meg a kérdést a PUBG csapata is, Tigeren pedig mindez lehetővé válik majd. A térkép megjelenése Miramar újradolgozása után várható.

Felkészül Kiki

A Tiger után érkező negyedik 8x8-as térkép még elég korai stádiumban van, 2021 végére, 2022 elejére jósolják a fejlesztők, viszont már van egy elég határozott vízió rá; Kiki a legkülönfélébb épülettípusokat fogja felsorakoztatni, aluljáróktól egészen a felhőkarcolókig lesznek pályarészek, vízalatti épületek, folyosók, így egy új fajta harcszíntér nyílik meg a játékosok számára.

Megújul Miramar

A játék második pályája már jó ideje teszi a dolgát, a fejlesztők pedig úgy döntöttek, hogy itt az ideje felújítani kicsit. A teszt szerverre érkezett 12.1-es patch keretein belül az újradolgozás már elérhető, melynek köszönhetően változtak a fényeffektek, grafikai összetétel, és a teljesítmény, összességében egy jobb, frissebb Miramar érkezik a játékosoknak, legalábbis a PUBG Corp. célja ez volt.

Ez azonban még nem minden, a 12.1-es frissítéssel egy új jármű és egy új fegyver is landolt.

Az ATV egy quad, ami jól szeli a terepet, a Lynx AMR pedig egy nagykaliberű mesterlövész, ami drop exkluzív, és bár csak 5 tölténnyel rendelkezik, amit nem lehet újratölteni, cserébe viszont a BRDM ablakát is átüti.

A Miramar frissítés, a quad és a Lynx AMR már elérhető a teszt szerveren!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!