Hirdetés

Miramar felújítást és két új 8x8-as pályát jelentett be a PUBG Corp.

A Miramar csinosítás már meg is jelent a teszt szerveren, valamint egy új fegyver és egy új jármű is érkezett.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Gambit vs. Evil Geniuses

Hirdetés

Az elmúlt több mint egy év során a PUBG számos kis méretű térképet kapott; megjelent Karakin, Paramo és Haven, a közösség pedig ennyi kis területű pálya után elég határozott igényt fogalmazott meg a fejlesztőknek egy nagy méretű, 8x8-as map elkészítésére is. A PUBG Corp.-nál vették az üzenetet, és rögtön kettőt is bejelentettek.

Érkezik Tiger

A fejlesztők nem árultak el sokat Tigerről, de az biztos, hogy elhozza a respawn lehetőségét a játékba. Amióta az Apex Legends feltalálta, a Fortnite átvette, a Warzone pedig eleve a respawn lehetőségével jelent meg, egyre többször kapta meg a kérdést a PUBG csapata is, Tigeren pedig mindez lehetővé válik majd. A térkép megjelenése Miramar újradolgozása után várható.

Felkészül Kiki

A Tiger után érkező negyedik 8x8-as térkép még elég korai stádiumban van, 2021 végére, 2022 elejére jósolják a fejlesztők, viszont már van egy elég határozott vízió rá; Kiki a legkülönfélébb épülettípusokat fogja felsorakoztatni, aluljáróktól egészen a felhőkarcolókig lesznek pályarészek, vízalatti épületek, folyosók, így egy új fajta harcszíntér nyílik meg a játékosok számára.

Megújul Miramar

A játék második pályája már jó ideje teszi a dolgát, a fejlesztők pedig úgy döntöttek, hogy itt az ideje felújítani kicsit. A teszt szerverre érkezett 12.1-es patch keretein belül az újradolgozás már elérhető, melynek köszönhetően változtak a fényeffektek, grafikai összetétel, és a teljesítmény, összességében egy jobb, frissebb Miramar érkezik a játékosoknak, legalábbis a PUBG Corp. célja ez volt.

Ez azonban még nem minden, a 12.1-es frissítéssel egy új jármű és egy új fegyver is landolt.

Az ATV egy quad, ami jól szeli a terepet, a Lynx AMR pedig egy nagykaliberű mesterlövész, ami drop exkluzív, és bár csak 5 tölténnyel rendelkezik, amit nem lehet újratölteni, cserébe viszont a BRDM ablakát is átüti.

A Miramar frissítés, a quad és a Lynx AMR már elérhető a teszt szerveren!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés