LoL: A hangjával lopja be a sárkányt egy különleges idéző

LoL: A hangjával lopja be a sárkányt egy különleges idéző

Nincs leküzdhetetlen akadály a gamerek számára.

Egészen elképesztő módon játszanak a különleges idézők a világ egyik legnépszerűbb játékával. A legnagyobb League of Legends fórumra feltöltött egy videót a "1handmostly" nicknév mögé bújó játékos, amelyben egy átlagos League of Legends meccsének legszebb pillanata látható. Mivel korlátozottan képes csak használni a kezét a srác, ezért hangokkal, pontosabban szavakkal irányítja a hőseit. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy Amumuval belopja a sárkányt, majd megnyerje a harcot.

Erre speciális irányításra azért van szüksége a játékosnak, mivel a jobb kezét csak limitáltan tudja mozgatni. A klasszikus egér + billentyűzet helyett USB-s touchpadot használ (ez a laptopokéra hasonlít, nem a rajzolós verzióra) a hősök mozgatására, miközben a képességeket számkódok segítségével folyamatosan mondja a mikrofonba. Jelenlegi ELO-ja Iron-Bronze, de minden összecsapás óriási kihívást jelent számára, így már ez is hatalmas teljesítménynek számít.

Ha szeretnétek onehandmostlytól még több hasonló tartalmat látni, akkor keressétek fel a Twitch és a YouTube csatornáját. Kyle egy gyerekkori sérüléssel (Központi idegrendszeri sérüléssel = cerebrál parézis = Cerebral Palsyvel) küzd, amelyet az agy nem progresszív patológiai állapota idéz elő. A javulásra sajnos nincs lehetősége, azonban az állapota idővel romolhat. Ilyen kihívásokkal kell megküzdenie a mindennapokban, valamint kedvenc hobbija, a videójátékozás során. Kitartása és akarása onehandmostylnak egészen elképesztő, teljes joggal vívta ki a LoL-os közösség tiszteletetét és elismerését.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Amumuval dzsungelezni?