18

Elmúltál már 18 éves?


/
A visszavágókkal és új játékosokkal támad a TippmixPro CS:GO Masters 8. fordulója

A visszavágókkal és új játékosokkal támad a TippmixPro CS:GO Masters 8. fordulója

Rendhagyó módon, ma nem az esport1tv csatornán jelentkezik a TippmixPro CS:GO Masters.

Ha még nem tetted volna meg, akkor feltétlen szavazz az alapszakasz felének legszebb megmozdulására, amit a néhány sorral lejjebb lévő cikkben tehetsz meg. A TippmixPro CS:GO Masters alapszakasza ugyanis féltávhoz ért, ma este már a 8. forduló meccsei következnek, vagyis jönnek a visszavágók.

A szezon közbeni átigazolási időszakban történtek változások, három csapatban is tagokat köszönthetünk. Az Illés Akadémia Spirit új cserejátékossal gazdagodott. PakesZ helyét Csóka "ruleez" Csongor vette át, kíváncsian várjuk, hogy mikor és melyik csapat ellen léphet majd szerverre elsőként.

A WiLD és a Budapest Five pedig a kezdő ötösbe hozott be 1-1 új játékost. A WiLD-nál FARENZOR immáron "csak" cserejátékos, a kezdőben pedig Trubacs "st1lr" Ádámot láthatjuk már ma este is, méghozzá a Békéscsabai E-sport Egyesülettel szemben. A BP5 kezdőkeretéből pedig kikerült Kamion, helyére a BLAST Rising utolsó meccsein már a csapattal játszó holland profi, Dion "FASHR" Derksen került. Már ma este, a Lenovo Legion Honvéd ellen is vele játszik majd a csapat.

Természetesen ma este is 4 mérkőzésen, 4 visszavágón szurkolhatunk. Kezdésként rögtön a nap meccsének választott iTHR vs LDK összecsapást követjük. A két csapat a 4. és az 5. helyet foglalják el jelenleg a tabellán, ráadásul 3 pont van csak a két ötös között, így a Linkdown egy magabiztos, erős győzelemmel ma akár el is veheti a 4. helyet az iTHR-től, persze ehhez lesz egy-két szava még bmGéknek is.

Fontos ütközet jön a Budapest Five és a Lenovo Legion Honvéd között is. Az első alkalommal a BP5 simán, 16-5-re tudott nyerni, azóta viszont láttuk már, hogy az LLH kellően erősen tud odavágni arra a bizonyos asztalra aha kell, jelenleg pedig stabilan tartják a továbbjutást érő 3. helyet. Nem lesz persze könnyű dolguk, a BP5 csapatát eddig senki sem kapta el a ligában.
Mostantól még jobban számít minden egyes megnyert vagy éppen elveszített pont. A rájátszásba csak a négy legjobb csapat juthat tovább, erre még mind a nyolcnak meg van az esélye, de nem lesz egyszerű kilökni a helyéről a jelenlegi első négyet, vagyis a BP5, a BEE, az LHH és az iTHR csapatait.

A TippmixPro CS:GO Masters ma kivételes módon nem az esport1tv, hanem az esport2tv Twitch csatornán lesz követhető, de az Esport1 beépített közvetítő felületén is mindent megtaláltok majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!