Nézd hétvégén az Országos Egyetemi E-sport Kupa LoL és FIFA döntőjét!

Nézd hétvégén az Országos Egyetemi E-sport Kupa LoL és FIFA döntőjét!

Egész hétvégén várnak az élő közvetítések LoL-ban és FIFA 21-ben.

Elérkezett az Országos Egyetemi E-sport Kupa utolsó két versenynapja. Szombaton a legjobb négy League of Legends csapat küzd meg egymással az Idézők Szurdokában, vasárnap a FIFA 21 játékosoké a főszerep Xbox és PlayStation konzolokon. Minde összecsapást élőben követhettek a Twitchen, érdemes odakapcsolni, ugyanis ilyen kaliberű egyetemek közötti e-sporttornát még nem rendeztek Magyarországon.

Országos Egyetemi E-sport Kupa League of Legends elődöntők és döntők

Az első összecsapás május 29-én 10:00-kor indul, a főszereplők a SadlyBenched (Széchenyi István Egyetem) és a Józsi mindig KS-el (Pannon Egyetem) játékosai. A Bo3-as összecsapás után a Runtime Error (Eötvös Loránd Tudományegyetem) és a Chituri Fujikhama (Eötvös Loránd Tudományegyetem) ragadja magához a rivaldafényt. A két ELTE-s csapat szintén Bo3-ban küzd meg a Szurdokban, majd a nap zárásaként jön a két elődöntő győztesének Bo3-as döntője.

A meccseket az esport2tv Twitch csatornán követhetitek élőben.

Országos Egyetemi E-sport Kupa FIFA 21 elődöntők és döntők

Az első elődöntőt Xbox konzolon rendezik május 30-án 10:00-tól. Zsoleszjr00 (SZIE) és ManlyDan18 (Szegedi Tudományegyetem) nyitja a sort egy Bo3-as ütközettel, majd érkezik selyemzozi14 (Budapesti Gazdasági Egyetem) és GeriiPastrana (Pécsi Tudományegyetem). Az elődöntők után egyből következik a finálé. Az xboxos döntő után váltanak a szervezők PS4-re, ahol az első elődöntőben BarnaMisi123 (Budapesti Metropolitan Egyetem) és baloghadam99 (Neumann János Egyetem) rúgja a bőrt, utánuk GrislyJam22 (SZIE) és Darksmoke19989 (PE) irányítja a virtuális labdarúgókat. A napot a PS4-es Bo3 zárja.

A meccseket az esport3tv Twitch csatornán követhetitek élőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!