Így néz ki a FIFA 21 szaúdi Team of the Season csapat névsora

Így néz ki a FIFA 21 szaúdi Team of the Season csapat névsora

A Premier League TOTS után Szaúd-Arábia elsőszámú bajnokságának legjobbjait is bemutatta az EA Sports.

A játék utolsó nagy promó, ami igazán lázban tartja a játékosokat, az a Team of the Season. Nem véletlen, hogy a legnagyobb bajnokságokból kiállított kereteket szép fokozatosan mutatják majd be. Elsőként egyébként Angliából fedték a fel a TOTS játékosait:

Viszont a top 5 liga mellett egy ideje már más kontinensekről is igyekeznek megismertetni a rajongókkal nagyszerű játékosokat. És bár Szaúd-Arábia korántsem tartozik az elit mezőnyhöz, jó néhány nagy sztár megfordult náluk az elmúlt évben is, akikre akár érdemes lehet lecsapni. A szaúdi liga TOTS 11 játékosból áll, köztük van két csatár, egy bal és egy jobboldali középpályásból, két középtámadó középpályásból, egy középső középpályásból, egy balhátvédből, két középhátvédből és egy kapusból.

A legmagasabb besorolású játékos Ever Banega (91 OVR) lett, aki korábban megfordult a Valenciában, Sevillában és az Inter Milanban is. A Szaúdi Professzionális Liga egyébként a 26. fordulónál jár, és jelenleg az Al-Hilal egy meccsel (25) kevesebb játszva holtversenyben 48 ponttal vezeti a tabellát az Al Shababbal. A lentebbi felsorolásból pedig 4 játékos is a listavezetőből került ki - Gomis, Carrillo, Al Dawsari, Al Shahrani.

Íme a teljes lista:

Mikor kerülnek a FIFA 21 Szaúdi Szakmai Liga TOTS csomagjai?

  • Már elérhetőek a csomagokban ezek a játékosok, de csak korlátozott ideig. Emellett a piacon is fellelhetőek, az áraik a játékostól függően 15 000 és 350 000 között változnak.

Továbbá ez az alakulat sem csak magában érkezik, mivel jó néhány SBC-vel egészítik ki az ország legjobbjait. Elsőként az Al Nassr csapatában játszó brazil szűrő, Petros jött ki.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!