A szarkák színeiben lett a fiatal titán májusban a PL legjobbja

A szarkák színeiben lett a fiatal titán májusban a PL legjobbja

A mindössze 21 éves Willock az Arsenaltól érkezett kölcsönbe a Newcastle együtteséhez, ahol rövid idő alatt is sikerült letennie a névjegyét, május 31-e után viszont vissza kellett térnie az ágyúsokhoz.

Joe Willock még rettentően fiatal, de nagy jövő előtt állhat, amire az elmúlt hónap is ékes bizonyítékul szolgálhat. Az angol középpályás az Arsenalban nevelkedett, és 2019 nyarán fel is hívtáj őt az u23-as utánpótlásból a felnőttekhez. Ebben az idényben viszont félév után kölcsönadták őt a Newcastle Unitedhez, és az ő segítsége is kellett, hogy a szarkák végül a 12. helyen zárjanak a Premier Leagueben.

Májusban ugyanis nagyot játszott, az öt lejátszott mérkőzésén négyszer is eredményesnek bizonyult, és olyan ellenfeleknek vette be a hálóját, mint a Leicester, Manchester City, Sheffield United vagy a Fulham.

Joe Willocknak eddig egyetlen kártyája volt a FIFA 21-ben, a megjelenéskor egy 71-es értékelésű ezüst lappal büszkélkedhetett. A mostani Player of the Month verziója nem fogja megváltani a világot, de több, mint 10 ratinget kapott OVR, és minden főbb mutatójában nagyon komoly fejlődésen esett át. Egy próbát talán lehet vele tenni, de csak ha az ember nem sajnálja rá a coint, illetve megrögzötten szereti az angol labdarúgókat. A 3 csillagos skill moves és weak foot szintén nem lesz csábító, de egy ilyen fiatal játékos esetében nem is most kell még tőle várni a világmegváltó lapokat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!