8 retro mez érkezett az MLS alapításának 25. évfordulójára a FIFA 21-ben

8 retro mez érkezett az MLS alapításának 25. évfordulójára a FIFA 21-ben

Az európai futballhoz képest jóval később alakult meg az észak-amerikai profi bajnokság, és mindössze 10 együttessel indult útjára az MLS.

A Major Soccer League idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját, hiszen az észak-amerikai profi futball bajnokság 1996-ban jött létre, de akkor még csak tíz együttes küzdhetett meg egymással. Külön érdekessége a dolognak, hogy ez idő alatt kilenc magyar labdarúgó volt eddig érdekelt a ligában, közülük talán Nikolics Nemanja és Stieber Zoltán a legismertebb. Mindketten 2017 és 2019 között játszottak a kontinensen, előbbi a Chicago Fire, utóbbi a DC United színeiben. Az 1996-os indulás óta már 26-ra nőtt a résztvevők száma és a legtöbb bajnoki címmel a Los Angeles Galaxy büszkélkedhet, kilenc döntőbe jutásukat ötször váltották arany éremre.

Talán azt kevesen tudják, hogy az MLS indulásakor is nagy feneket kerítettek a dolognak, és egy amolyan mezbemutatót is tartottak, ahol az egyes csapatok játékosai modellként jelentek meg a színpadon. Az alábbi 10 gárdával startolt el a bajnokság: Columbus Crew, D.C. United, New England Revolution, NY/NJ MetroStars, Tampa Bay Mutiny, Colorado Rapids, Dallas Burn, Kansas City Wiz, Los Angeles Galaxy, és San Jose Clash. Ebből most nyolc csapat kapott retro mezeket a FIFA 21-ben - kivéve a D.C. United és a Tampa Bay Mutiny -, melyeket most nagyon egyszerűen be lehet szerezni, ha valaki le szeretne csapni rájuk.

Az EA Sports olyan objectivet határozott meg, hogy az adott MLS klub hazai mezében kell megnyerni három mérkőzést - bármilyen játékmódban -, és máris lehet örülni a mezének.

Borítókép forrása: coloradorapids.com

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!