LoL: Két fontos bejelentést tett a Riot a Worlds és az LEC kapcsán

Nem akart kockáztatni a Riot Games a nyári LEC kapcsán.

Már csak néhányat kell aludni az LEC 2021-es nyári szezonjának startjáig, ugyanis június 11-én a billentyűk közé csapnak Európa legjobb LoL játékosai. Az LEC mérkőzésit élőben, magyar nyelven követhetitek az esport2tv Twitch csatornán, nyomjatok egy követést és kapcsoljátok be az értesítést, hogy ne maradjatok le egyetlen összecsapásról sem. Ebben a pár napban még van néhány kidolgozásra váró részlet, de a csapat nem pihen egy percre sem. A Riot Games gőzerővel szervezi az LEC-t, amely kapcsán fontos bejelentést tettek, sőt kiderült néhány további részlet a Worldsről.

2021-es LEC Summer Split online körülmények között kerül lebonyolításra

Hiába volt sikeres a tavaszi döntő, valamint a 2021-es MSI offline lebonyolítása, a Riot Games nem kockáztat. Az LEC berlini stúdiójában csak a kommentátorcsapat, valamint a plüssmacik foglalnak helyet, a játékosok saját gaming házaikból játsszák le az összes alapszakasz mérkőzést. Mindeközben az LCS rajongói örülhetnek, ugyanis az Egyesült Államokban már dolgoznak azon, hogy az első héttől kezdve ismét a stúdióban játszhassanak a sztárok.

Megvan a 2021-es League of Legends világbajnokság döntőjének dátuma

A tavalyi esztendőhöz hasonlóan ismét Kínába utaznak a régiók legerősebb LoL csapatai, hogy megvívjanak egymással az év legrangosabb versenyén. A pontos kezdésről még nincs hír, azonban kiderült, hogy mikor rendezik meg a finálét. 2021. november 6-ára ne tervezzetek programot, ugyanis napközben a világ két legjobb csapata összecsap. Hogy ez a DWG KIA és az RNG lesz-e, ahogy az MSI-on történt? Erre csak az idő adhat választ, mindenképp érdemes követni a világ LoL ligáinak küzdelmeit, ha szeretnétek felkészülten izgulni a Worlds meccsein.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a MAD Lions megvédi a bajnoki címét?