18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Kilencedik győzelméért hajt ma este a Budapest Five

TippmixPro CS:GO Masters: Kilencedik győzelméért hajt ma este a Budapest Five

Napról napra közelebb a rájátszás, ma már a 10. fordulóra készülnek a csapatok.

A Linkdown ötöse ma este nem lép szerverre, de a szokásos négy TMP meccset így is élőben követhetjük majd. Hétfőn a Lenovo Legion Honvéd, ma a WiLD MultiGaming játszik két mérkőzést, ami nagy esélyt ad KARCSIéknak arra, hogy elmozduljanak a tabella végéről és megelőzzék a Plague csapatát.

Nagy mozgolódás viszont, az esetleges WiLD javítást leszámítva, ma aligha lesz. A tabella éléről úgy tűnik, hogy kirobbanthatatlan a Budapest Five, ahogy a Békéscsabai E-sport Egyesület is stabilan tartja a második helyét, még akkor is, ha néha becsúszott nekik egy-egy szorosabb összecsapás.

Továbbra is a harmadik és a negyedik hely körül vannak a legnagyobb kérdések. Az a két hely még továbbjutást ér majd az alapszakasz végén és jelenleg a Honvéd valamint az iTHR foglalják el. Számukra leginkább a Linkdown lehet még veszélyes, de matematikailag a tabella vége is utolérheti még a többieket.
Ismét az iTHR előtt áll ma nagy lehetőség, hiszen utolérhetik a Honvédot. Camperéknek alapból eggyel több lejátszott meccsük van már és csak 3 ponttal vezetnek daMék előtt. Ma a BEE ellen játszik a Honvéd, ami az odavágón 16-11-es győzelmet hozott gubiék számára. Az iTHR ezzel szemben a jóval verhetőbb WiLD elleni meccsre készül ma, az ott megszerezhető pontokkal pedig könnyedén megelőzhetik majd a Honvédot.

A TippmixPro CS:GO Masters 10. fordulójának menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!