18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Három csapat van még játékban a továbbjutást érő helyekért

TippmixPro CS:GO Masters: Három csapat van még játékban a továbbjutást érő helyekért

Egyelőre továbbjutó az iTHR és a Honvéd, de a Linkdown még mindent boríthat.

Néhány hete még azt vártuk, hogy milyen csapatok jutnak be a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszába, hogy milyen felállásokat látunk majd, kikkel léphet szerverre a WiLD, az IAS vagy éppen a Lenovo Legion Honvéd. Most azonban már az alapszakasz utolsó fordulóira és a közelgő rájátszásra koncentrálhatunk.

Két hét van már csak hátra a liga első feléből, 4 forduló áll rendelkezésre a csapatok számára, ám már nem mindenki csípheti meg a továbbjutást. A tabella végén, a sokak meglepetése gyengén teljesítő WiLD, IAS és Plague áll, ők sajnos onnan már nem is nagyon fognak elmozdulni. Pontszámaikon persze még szépíthetnek, de immár matematikai esélyük is elszállt, sehogy sem tudnak már odaérni a továbbjutást érő  3-4. helyre.

Ugyanígy biztos helyek vannak már a tabella élén is. Hetek óta a BP5 és a BEE uralja a mezőnyt, aminek meg is lett az eredménye. Ők ketten már biztosan ott lesznek a legjobb 4 között a rájátszásban. A BEE játékosai többször elmondták, hogy nem feltétlen kell ellőni minden puskaport az alapszakaszban, nem kell meglépni a váratlan pályaválasztásokat például, arra ott lesz majd a play-off. Ennek tükrében kíváncsian várjuk, hogy milyen meccseket hoz majd a rájátszás, hiszen már az alapszakaszban is 15-15-ös döntetlent játszott egymás ellen a BP5 és a BEE, egy Bo3-mas meccs keretein belül ki tudja miként alakul majd az összecsapás.

Két hely kiadó még a rájátszásban, erre jelenleg három csapat pályázik. Az iTHR tegnap győzelmet aratott a WiLD ellen, így megelőzték a Honvéd csapatát. Ráadásul daMéknak több meccsük van még hátra, mint Camperéknek, így ők jó eséllyel megtartják majd a harmadik helyet. A nagy kérdés, hogy a Linkdownban lesz-e annyi, hogy behozza 6 pontos, két győzelmes hátrányát a Honvéddal szemben vagy Camperék az 4. helyen, de jókora előnnyel lövik tovább magukat a rájátszásba? Akárhogy is, izgalmas utolsó 4 forduló előtt állunk.

A TippmixPro CS:GO Masters 10. fordulójának eredményei:

  • LLH 13:16 BEE
  • WiLD 16:14 IAS
  • WiLD 13:16 iTHR
  • PLG 10:16 BP5

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!