Online Co-Op mód jöhet a FIFA 22-ben? Egy hirdetés érdekes részletet fedett fel!

Online Co-Op mód jöhet a FIFA 22-ben? Egy hirdetés érdekes részletet fedett fel!

A FIFA 22-ben biztosan lesznek a karrier módot érintő módosítások, de sokan egy különleges játékmódra várnak már évek óta ezen belül.

A FIFA 21-ben az EA SPORTS a piacra dobás előtt még bejelentette, hogy elérhető lesz az Ultimate Team módban a Co-Op lehetőség. Ez lehetővé teszi két online játékos számára, hogy egyszerre játszanak egy csapatban FUT-ban. Noha ez az újdonság pozitívan csapódott le a közösségen belül, sokan mégis a menedzser módban vágyakoznak egy hasonló megoldás után. Az igazán csábító dolog ebben a rendszerben az az, hogy sokkal izgalmasabb lenne így egy szezon, ha bizonyos számú valódi játékos küzdhetne egymással egy szezonban és akár egymás közötti üzleteket is lebonyolíthatnának az átigazolási szezonban.

Éppen emiatt lett felkapott hír az EA álláshirdetése, ugyanis ebből egyre többen következtetnek arra, hogy ez akár már az ősszel megvalósulhat. Amint az az UltimateTeamUK tweetjéből kiderül, a munkaköri leírás a következőkről szól:

„Online szoftvermérnökként a network csapat tagjaként segíthetsz fejleszteni az online karrier módot, az ultimate teamet, illetve az alapvető online rendszereket és protokollokat. Olyan mérnököket keresünk, akik szeretik a prototípus-készítést és a tervezést, csodálatos új funkciókkal egészítik ki a már meglévő és szeretett játékunkat, és javítják a meglévő kódokat."

Természetesen rögtön elindult a spekuláció, hogy ez az őszi megjelenés miatt hátralévő hónapokhoz képest elég sok munkát takar, így ez potenciálisan egy olyan csapat bővítése lehet, amely egy ideje már dolgozik egy vagy több bizonyos projekten, de az is lehet, hogy már idént megvalósítják ezt. A FIFA 22 kapcsán pedig még mindig kevés a hivatalos részlet. A kiadó várhatóan idén nyáron mutatja be az új epizódot, és az első információkat valószínűleg az EA Play júliusi sajtótájékoztatóján szolgáltatják majd.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!