LoL: 8 skinért sem kell 500 RP-t kifizetned a legújabb akcióban

LoL: 8 skinért sem kell 500 RP-t kifizetned a legújabb akcióban

A vékonyabb pénztárcával rendelkezőknek érdemes most körbenézni az akciós hőskinézetek között.

Elérkezett egy újabb kedd, ami azt jelenti, hogy lecserélődtek az akciós hőskinézetek a League of Legends kliensében. A játék saját boltjában összesen 15 darab skint találtok, amelyek 25-60% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a következő egy hétben. Találtok közöttük több epikust, amelyeket kifejezetten jó áron szerezhettek be, de ha nincs kedvetek ennyit költeni a játékra, akkor az olcsóbbak közül szemezgessetek.

Nem hazudtolja meg magát a Riot Games, ismét kitettek a polcra öt karaktert, amelyet RP-ből olcsóbban tudtok megvásárolni. Mivel minden karaktert kék esszenciából kifarmolhattok, így ez a módszer csak azoknak ajánlott, akik minél gyorsabban szeretnék bővíteni a gyűjteményüket.

  • Camille - 487 RP (-50%)
  • Darius - 395 RP (-55%)
  • Jax - 263 RP (-55%)
  • Jayce - 352 RP (-60%)
  • Zyra - 352 RP (-60%)

Camille, Darius és Jax bármikor behozható a felső ösvényre, ha egy agresszív bruisere van szüksége a csapatnak. Jayce szintén flexelhető topra, de vele érdemes midesként is számolni. Zyra nagyon ritkán ugyan feltűnik támogatóként, de nem érdemes a jelenlegi metában komolyan számolni vele.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!