Hirdetés

LoL: 8 skinért sem kell 500 RP-t kifizetned a legújabb akcióban

A vékonyabb pénztárcával rendelkezőknek érdemes most körbenézni az akciós hőskinézetek között.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Gambit vs. Evil Geniuses

Hirdetés

Elérkezett egy újabb kedd, ami azt jelenti, hogy lecserélődtek az akciós hőskinézetek a League of Legends kliensében. A játék saját boltjában összesen 15 darab skint találtok, amelyek 25-60% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a következő egy hétben. Találtok közöttük több epikust, amelyeket kifejezetten jó áron szerezhettek be, de ha nincs kedvetek ennyit költeni a játékra, akkor az olcsóbbak közül szemezgessetek.

Nem hazudtolja meg magát a Riot Games, ismét kitettek a polcra öt karaktert, amelyet RP-ből olcsóbban tudtok megvásárolni. Mivel minden karaktert kék esszenciából kifarmolhattok, így ez a módszer csak azoknak ajánlott, akik minél gyorsabban szeretnék bővíteni a gyűjteményüket.

  • Camille - 487 RP (-50%)
  • Darius - 395 RP (-55%)
  • Jax - 263 RP (-55%)
  • Jayce - 352 RP (-60%)
  • Zyra - 352 RP (-60%)

Camille, Darius és Jax bármikor behozható a felső ösvényre, ha egy agresszív bruisere van szüksége a csapatnak. Jayce szintén flexelhető topra, de vele érdemes midesként is számolni. Zyra nagyon ritkán ugyan feltűnik támogatóként, de nem érdemes a jelenlegi metában komolyan számolni vele.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés