Hirdetés

A Mesterséges Intelligencia átveheti FIFA 21 FUT-ban az irányítást és még gólokat is lő

Nem mindennapi videó került fel Redditre, ahol az AI egyszer csak átvette a játékos csapata felett az irányitást, és meg is nyerte a meccset.

Hirdetés

Amikor már azt hittük, hogy nem lephet meg minket a FIFA, akkor jön egy újabb érdekes és fura videó. Egy játékos mutatta ezt meg a közösségnek, ugyanis arra lett figyelmes az egyik Ultimate Team mérkőzése közben, hogy már nem ő irányítja a virtuális gyepen a labdarúgóit. De talán ő sem számított arra, ami ezután történt, ugyanis a Mesterséges Intelligencia ahelyett, hogy elcseszte volna számára a dolgot, sőt még jó helyzetbe is hozta. Nem is kellett sokáig várnia az esetre, alig 10 perc után az AI beleavatkozott az eseményekbe, és a 11. percben egy olyan gólt lőtt, amelyet nem várna az ember, elsőként összehozott egy szép kis cselt, majd begyalogolt a tizenhatosig, kiugratta Haalandot, majd ráfordulásból a hosszúba juttatta a labdát. A videón ti magatok is megtekinthetitek a találatot:

A játékos bevallása szerint végül elmondta azt is, hogy egészen addig, amíg nem felejtette el mozgatni a sticket meccsben volt és figyelte a gépet, aki végig nyerésre állt, viszont miután inaktívvá váltak az ujjai, a játék kiléptette disconnecttel. Elvileg ez automatikusan így történik, hogyha valaki valami miatt nem tudja kezelni a futballistáit vagy a kontrollert, akkor dc-zik. Viszont úgy tűnik ez egy komoly bug, hiszen emberünk továbbra is úgy tett, mintha ő játszana, és ezt érzékelhette a FIFA 21, ezért nem léptette ki, csak akkor, amikor felhagyott ezzel a tevékenységével. Erre válaszul többen is leírták, hogy velük is fordult már elő hasonló, bár nem minden esetben volt ilyen termelékeny az AI, így nehéz lenne pusztán ráhagyatkozni a győzelem érdekében. Bár talán még így van sansz a sikerre, legalábbis többet érhet így végigtolni, mint egy disconnect.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Veled fordult már elő ilyesmi?

 • 6 %
 • 29 %
 • 65 %
Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Detrix 3 napja
  Tipikus FIFA21, újabb nap újabb hiba.
  0 0 Válasz
 • esox9 1 napja
  csak a PES
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés