Ezzel a setuppal az egész pálya belátható FIFA-ban, de vajon csalásnak számít?

Ezzel a setuppal az egész pálya belátható FIFA-ban, de vajon csalásnak számít?

Egy játékos nem hétköznapi megoldást talált arra, hogy a teljes pályát egyszerre lássa FIFA-ban, és elmondása szerint többet nyer azóta.

Nem kell alapvetően semmiféle turpisságra asszociálni, pusztrán arról van szó, hogy egy FIFA játékos gondolt egy merészet és szétnézett a monitor piacon, majd kiválasztott egy igen széles képernyőt. A Seattleben élő 19 éves informatikus hallgató egyébként félve osztotta meg a közösséggel a setupját, mert félt attól, hogy le fogják hurrogni a dolog miatt. Hiszen megvásárolt egy 5120x1440 képarányú, 1500 dolláros Samsung Odyssey G9 monitort, amivel probléma nélkül belátja a teljes pályát a játékban.

A SPORTbible ennek apropóján készített is vele egy interjút, és rákérdeztek mennyi volt a teljes felszerelés, de további érdekességeket is megtudakoltak tőle:

"Számos okból tetszett meg ez az elképesztő szélességű monitor. Elsősorban a tanulmányaim érdekében szereztem be, mert úgy éreztem produktívabb leszek. Számítástechnikát tanulok, és egy ekkora képernyő használata nagyon hasznos a kódoláshoz és a multitaskinghoz. Persze emellette szeretem a játékokat is, és elgondolkoztam mennyire király lenne bizonyos játékokat tolni, mint például a FIFA-t és a Call Of Duty.

A FIFA különösen szórakoztató ezen a monitoron, mert a képarány lehetővé teszi, hogy játék közben szinte a teljes pályát lássam. Ez nagyon hasznosnak bizonyult a hosszú átadásoknál, és ezekre nem igazán számíthatott az ellenfelem. Na meg a védekezésben is nagyon jól jött, hogy láttam a védőim helyezkedését."

A következő oldalon láthatjátok, hogy milyen csapata van és miként néz ki a setup!

Ami a teljes setupot illeti, a 19 éves fiatalember PC-jében található még egy Nvidia RTX 2080TI grafikus kártya, egy i9 9900k processzor, 32 gigabájt DDR4 RAM és 2 terabájtos SSD is. Ez a gép az elmondása szerint körülbelül 6500 dollárba került, de számára mindenképp megérte, és még a FIFA-ban is segít neki az egész pálya belátása. Hogy miként néz ki ez a setup, az alábbi képre kattinva megnézhetitek a galériában:

"Hogy őszinte legyek, nem vagyok a legjobb a FIFA-ban, de ez a monitor mindenképpen segíti a játékomat. A csapatomban egyébként van egy Record Braker Kylian Mbappe, valamint egy Neymar, illetve egy POTM Son is. A középpályára beraktam egy középső Ikon Eric Cantona, RTTF Moussa Sissoko és N'Golo Kante triót. A védelem Ferland Mendy, Raphael Varane, Virgil van Dijk, Kyle Walker négyesből áll, a kapuban pedig Alisson kapott helyet. Az őrült összeállítás és a csapat ellenére csak az 5. divízióban vagyok, viszont meglehetősen új vagyok a játékban, de ennek a monitornak köszönhetően sikerült feljebb lépnem."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!