Hirdetés

Ezzel a setuppal az egész pálya belátható FIFA-ban, de vajon csalásnak számít?

Egy játékos nem hétköznapi megoldást talált arra, hogy a teljes pályát egyszerre lássa FIFA-ban, és elmondása szerint többet nyer azóta.

Hirdetés

Nem kell alapvetően semmiféle turpisságra asszociálni, pusztrán arról van szó, hogy egy FIFA játékos gondolt egy merészet és szétnézett a monitor piacon, majd kiválasztott egy igen széles képernyőt. A Seattleben élő 19 éves informatikus hallgató egyébként félve osztotta meg a közösséggel a setupját, mert félt attól, hogy le fogják hurrogni a dolog miatt. Hiszen megvásárolt egy 5120x1440 képarányú, 1500 dolláros Samsung Odyssey G9 monitort, amivel probléma nélkül belátja a teljes pályát a játékban.

A SPORTbible ennek apropóján készített is vele egy interjút, és rákérdeztek mennyi volt a teljes felszerelés, de további érdekességeket is megtudakoltak tőle:

"Számos okból tetszett meg ez az elképesztő szélességű monitor. Elsősorban a tanulmányaim érdekében szereztem be, mert úgy éreztem produktívabb leszek. Számítástechnikát tanulok, és egy ekkora képernyő használata nagyon hasznos a kódoláshoz és a multitaskinghoz. Persze emellette szeretem a játékokat is, és elgondolkoztam mennyire király lenne bizonyos játékokat tolni, mint például a FIFA-t és a Call Of Duty.

A FIFA különösen szórakoztató ezen a monitoron, mert a képarány lehetővé teszi, hogy játék közben szinte a teljes pályát lássam. Ez nagyon hasznosnak bizonyult a hosszú átadásoknál, és ezekre nem igazán számíthatott az ellenfelem. Na meg a védekezésben is nagyon jól jött, hogy láttam a védőim helyezkedését."

A következő oldalon láthatjátok, hogy milyen csapata van és miként néz ki a setup!

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • esox9 1 napja
    radar scale
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés