Az Eb mellett új promó indul a FIFA 21-ben, és már tudni a kezdési időpontját is

Az Eb mellett új promó indul a FIFA 21-ben, és már tudni a kezdési időpontját is

A Team of the Season özön még csak nem rég fejeződött be, de az EA SPORTS nem tud nyugodtan ülni, hiszen már indul is a következő FUT promóció.

Elég nehéz lett volna elképzelni mondjuk a EURO 2020 eseményét mindenféle extra nélkül a FIFA 21-ben. Az Ultimate Team azonban nem pihen, hiszen még ezen a héten elstartol a Futball Fesztivál (Festival of Futball). Ekkor indul útjára egyébként az Európa-bajnokság is, este 9 órakor a nyitómérkőzésen Olaszország Törökországgal mérkőzik meg. Legutóbb ez a promó egyébként a FIFA 2018-ban volt elérhető, akkor a világbajnokság kapcsán örvendeztette meg a rajongókat a kiadó. Akkor a FIFA 18 végefelé az Ultimate Team-játékosok feljavított „Path to Glory” játékosokkal, különféle SBC-kkel, speciális „Classic International Heroes” kártyákkal és természetesen rengeteg limitált kiadású FUT csomaggal találkozhattak, ha beléptek a fiókjukba.

Már csak emiatt is valószínüsíthető, hogy a 2021-es kiadás sem lesz más ebből a szempontból: elég csak arra gondolni, hogy a legjobb válogatottak, mint Franciaország, Belgium, Olaszország és Anglia is szerepel a 2021-es - egy évvel elhalasztották a járvány miatt - kontinenstornán, így rengeteg sztárjátékos van, akit erősíthet az EA.

Mikor kezdődik a Futball 2021 Fesztivál?

Az EA SPORTS megerősítette, hogy a következő FIFA 21 promóció ⁠ - „Futball Fesztivál” - június 11-én, pénteken kezdődik. Az Ultimate Team betöltőképernyőjét már napokkal ezelőtt frissült, és egy visszaszámláló is látható rajta, tehát el sem lehet téveszteni a kezdési időpontot. Ha minden igaz, akkor ez kishazánkban péntek este 8 órát takar, szóval a nyitómeccs előtt még mindenképp érdemes lehet majd belépni a játékba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti várjátok a Futball Fesztiválját?

  • 36 %
  • 36 %
  • 27 %