18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Ismét összecsap a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület

TippmixPro CS:GO Masters: Ismét összecsap a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület

Ma is 30 körös lesz a BP5 és a BEE találkozója?

A Budapest Five ötöse bár megváltozott az alapszakasz kezdete óta, továbbra is veretlenül, de mégsem tökéletesen vezetik a tabellát. 10 lejátszott meccs után nem volt még aki megállítsa őket, ellenben a Békéscsabai E-sport Egyesület ellen, csak egy döntetlent sikerült elérniük.

Annak a meccsnek köszönhetően, gubiék tartják is a lépést collioékkal, 2 ponttal vannak csak lemaradva mögöttük, ma pedig akár meg is előzhetik majd őket. Ehhez persze jobb eredményt kéne elérniük, mint az odavágón, vagyis győzelmet kellene aratniuk a Budapest Five fölött. Torzsi már nincs a csapattal ez tény, és Kamion sem erősíti már őket, FASHR és bodito azonban aligha könnyíti majd meg a BEE dolgát.

Er9kék többször elmondták az alapszakasz alatt, hogy a legjobb köröket, a ritkább pályaválasztásokat nem a verseny ezen szakaszában, sokkal inkább majd a rájátszásban kell ellőniük. Így valószínűleg ma sem Vertigon vagy Overpasson játszanak majd, jóval esélyesebb a már megszokott Mirage, de ismerve a két csapat játékát és pályáit, Dust2 is benne lehet a pakliban.
Persze a BP5 és a BEE már biztos továbbjutók, de gubiéknak mégis csak siker lenne, ha a Budapest Five ötösét megelőzve, a tabella első helyéről jutnának be a rájátszásba. Természetesen nem csak a nap meccsének választott BP5 vs BEE összecsapáson szurkolhatunk ma este sem. Négy mérkőzéssel jön a TippmixPro CS:GO Masters 12. fordulója, ahol továbbra is harcba szállhattok a Noblechairs EPIC nyereményjátékért, továbbá ma este egy Cooler Master csomag is gazdára talál majd.

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!