LoL: Ismét van egy hős, amelyik 1000 napja nem kapott új skint

LoL: Ismét van egy hős, amelyik 1000 napja nem kapott új skint

Rég volt már ennek a nevezetes klubnak tagja, azonban most ismét van egy karakter, amely már 1000 napja vár az új kozmetikai tartalmára.

Mindent megtesz a Riot Games azért, hogy minőségi, a játékosok számára izgalmas hőskinézetekkel árassza el a League of Legends boltját. Ebből a hatalmas skintengerből részesdtek olyan karakterek az elmúlt hónapokban, amelyek már nagyon régóta várták, hogy a grafikusok foglalkozzanak velük. Van azonban egy olyan hős, amely már 1000-nél is több napja várja, hogy megkapja a harmadik (!) skinjét. Mivel július 12-én ünnepli negyedik születésnapját Kayn, ezért minden esély megvan arra a következő hetekben, hogy megkapja a várva várt hőskinézetet

Kayn és az eddigi hőskinézetek

2017. július 11-én érkezett meg az éles szerverekre Kayn, a LoL egyik legizgalmasabb karaktere. A passzív képessége miatt képes arra, hogy a képességeit két teljesen különböző irányba fejlessze. Egyszerre képes bruiserként és assassinként teljesíteni, azonban a skinekkel nincs szerencséje.

  • Original Kayn - 2017. július 11.
  • Soulhunter Kayn (1350 RP) - 2017. július 11.
  • Odyssey Kayn (1820 RP) - 2018. szeptember 12.

Chromákat csak az Odyssey Kaynhez adtak ki, ehhez a kinézethez összesen öt különböző (emerald, merc, pearl, ruby, sapphire) színösszeállítást használhattok. A Shadow Assasin és a Rhaast alakban támadó dzsungeles mellett van még két olyan karakter, akik 900 napnál régebb óta malmoznak, hátha kapnak valami új kozmetikai tartalmat.

Az alábbi galériában megtaláljátok az összes "900 napja skin nélkül" hőst, valamint ezeknek a kinézeteit!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!