LoL: Itt vannak a Tahm Kench mini-rework részletei

LoL: Itt vannak a Tahm Kench mini-rework részletei

Ha tankos támogató egy elég komoly átalakításon esett át, már tesztelhetitek a PBE-n éles körülmények között az új Tahm Kenchet.

Limitált eszköztára miatt a kompetitív metán kívül alig bukkant fel Tahm Kench a mérkőzéseken, ezért a Riot Games csapata úgy döntött, itt az ideje kezelésbe venni a támogatót. Tankosságával eddig sem volt probléma, de az ultit nehéz volt megfelelően használni jó kommunikáció hiányában, ezért változtatásokra kényszerültek. A mini-reworkön átesett Tahm Kenchet már kipróbálhatjátok a League of Legends hivatalos teszt szerverén, a PBE-n. Az éles szerverekre várhatóan a 11.13-as frissítéssel, június 23-án érkezhet meg az átalakítást kapott hős.

Ezt tudják Tahm Kench megújult képességei

Passzív - An Acquired Taste

A működése ugyanaz, a bónusz sebzést csökkentették.

Q - Tongue Lash

Nem változott a működése, azonban ha hőst talál el a nyelvével Tahm Kench, akkor visszatölt hiányzó életerőt.

W - Abyssal Dive 

Az eddigi végső képességet átrakták a W helyére, így a mélységi merüléssel már egyes szinten felbukkanhat a karakter. A felbukkanás helyén sebzést okoz Tahm, valamint fellöki az ellenfeleket egy kis területen.

E - Thick Skin

A működése nem változott, sőt még az értékek is ugyanazok maradtak.

R - Devour

Az eddigi W átkerült az ulti helyére. A szövetségeseket és az ellenfeleket egyaránt bekaphatja Tahm, azonban utóbbiak bekebelezéséhez három jelző kell a passzívból. A változtatás miatt jóval ritkábban lehet ezzel a menekülési és támadási lehetőséggel élni, azonban érkeztek olyan bónuszok, amelyek eddig nem voltak a Devourön. A szövetséges hősök bekebelézse után a célpont kap bónusz pajzsot, így kevesebb esetben hal meg a csapattárs Tahm Kench bendőjében a rajta pörgő sebzés miatt.

Új tárgy: Hullbreaker (Sanguine Blade helyett)

A split push játékosok számára elkészült egy új tárgy, amely főleg a toronydöntésben segít. Nemcsak a hős, hanem a körülötte ostromló nagy minionok is megkapják az extra bónuszokat, ami taktikázási lehetőségek tárházát nyitja meg az idézők előtt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az új Tahm Kench népszerű lesz Solo Queue-ban?