Retro - Ezek voltak a FIFA 18 legjobb taktikái, de ebből még most is lehet tanulni

Retro - Ezek voltak a FIFA 18 legjobb taktikái, de ebből még most is lehet tanulni

A FIFA 18-as cikkünket így kezdtük: Most kezdted a játékot, vagy elakadtál egy taktika kidolgozásában? - Az akkor bemutatott taktikák még most is hasznosak lehetnek.

A takika az nem csak a valódi futballban létfontosságú, hanem a virtuális labdarúgásban is éppúgy jelen van. A FIFA, ha nem is hasonlítható még egy menedzser szimulátor játékhoz, akkor is sok olyan beállítást tartalmaz, amivel érdemes kísérletezgetnie a játékosoknak. Az elmúlt években a versenyzés is egyre fontosabb jelentősséggel bírt a közösség körében, még hazánkban is, így nem véletlen, hogy egyre többen keresik azokat a forrásokat, melyekből elleshetnek ezt-azt, illetve még többet tanulhatnak a játékról. Anno a FIFA 18-ban is nagyon fontos volt, hogy a lehető legjobb felállást és stratégiát megtalálják az Ultimate Teamben a játékosok, és akkor összeraktunk egy anyagot, melyekben a legjobb és leghatékonyabb taktikákat osztottuk meg veletek, és gorcső alá vettük, hogy ezeket mikor és hogyan érdemes alkalmazni. Ez volt akkor a öt legnépszerűbb a rajongók körében, melyeket folyamatosan lehetett látni a Weekend League meccsein, és ebben az az érdekes, hogy néhányukat még most is előszeretettel alkalmaznak, ami nem csoda, hiszen azért olyan sokat nem változik a futball. Ezeket egy az egybe már nem valószínű, hogy a FIFA 21-be vagy majd a 22-be át lehet ülteni, de az tuti, hogy az alapokat meg lehet érteni, és ezekből ki lehet kísérletezni a mostani csapatokhoz is az ideális formációt és beállításokat. Vagy csak érdemes egy kicsit nosztalgiázni, hogy milyen is volt a FIFA 18, így jó olvasgatást, illetve meg is oszthatjátok velünk melyek voltak a legemlékezetesebb meccseitek abból a játékól:

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!