Kitalálod hány magyar játékosnak van Ultimate kártyája az Eb keretből a FIFA 21-ben?

A 26 fős keretből bizony csak nagy kevesek mondhatják el magukról, hogy megtalálhatóak a FIFA 21 játék Ultimate Team módjában.

Ki ne emlékezne 2016-ra, amikor Magyarország labdarúgó válogatottja 44 év után újra Európa-bajnokságon vehetett részt, hiszen legutóbb csak az 1972-es tornán voltak ott hazánk legjobbjai. Akkor viszont egészen az elődöntőig meneteltek, de az akkor még létező Szovjetúnió 1:0-ával felülmúlta a mieinket. A hosszú várakozásnak azonban vége szakadt, és nem csak kijutott kis országunk francia honba, de parádés futballal meg is nyerte az F csoportot. Ausztria ellen 2:0-ás siker, majd az Izlandiak és Portugálok ellen (1:1 és 3:3) kiharcolt döntetlennel végül igazi csodát hoztak össze akkori legjobbjaink. Belgium aztán a legjobb 16 között a végállomást jelentette, de az az éjjel azt hiszem azóta sem ért még véget.

Most viszont egy újabb íródhat, hiszen a 2021-es kontinensviadalra újfent sikerült kvalifikálnia magát Magyarországnak, és ismét az F jelű kvartettbe került, bár most ellenfeleink jóval erősebbek. Köztük ott lesz megint Portugália is, de rajtuk kívül Franciaország és Németország ellen is ki kell futni a gyepre. Miután a FIFA 21-ben elsőként a játék történetében FUT kártyaként Puskás Ferenc megjelenhetett, gondoltuk megnézzük kik azok, akik a FIFA 21-ben a mostani magyar válogatott keretéből szintén rendelkeznek Ultimate Team kártyával. Elég hamar kiderült, hogy elég kevesen vannak ilyenek, és akad köztük bronz, ezüst és arany verzió is. Gulácsi Pétert és Szalai Ádámot biztosan mindenki kívűlről fújja, de azért van még öt olyan labdarúgónk, akienk szintén FUT kártyája. Mielőtt azonban rákattintotok a képre és megnézitek a galériában, hogy kik azok, tegyetek egy próbát és írjátok le nekünk kommentben, hogy hányat találtok el közülük:

Remélhetőleg a mostani jó teljesítmény után az EA is felfigyel mégjobban hazánkra, és ezek közül sok fejlődni fog a következő részre, valamint annak is örülnénk, ha egyre több magyar kártyával találkozhatnánk a jövőben a játékban. Hajrá Magyarország!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.