18

Elmúltál már 18 éves?


/

TippmixPro CS:GO Masters: Döntetlent játszott az iTHR és a BEE, aggódhat a Honvéd

Egyetlen esélye van továbbjutni a Honvédnak, nagyon úgy tűnik, hogy a végén az iTHR csapata örülhet majd.

Sokan talán úgy gondolták, hogy könnyen megjósolható lesz az alapszakasz, a BP5 és a BEE letarol mindenkit, mögöttük pedig simán továbbjut majd a Honvéd és a WiLD. Az alapszakasz kezdetén erre a négy csapatra tették volna voksaikat a legtöbben, de nekik csak részben lett igazuk. 

A BP5 és a BEE valóban magabiztosan, már fordulókkal ezelőtt továbbjutott, a mezőny többi részében azonban sok meglepetés volt, negatív és pozitív egyaránt. Arra például kevesen gondoltunk, hogy az IAS, a Plague és a tavalyi MNEB szezonban döntőt játszó WiLD (igaz akkor teljesen más játékosokkal) ennyire alul marad majd. Javarészt csak egymás között játszottak izgalmas meccseket, a többiekkel szemben nem igazán tudtak labdába rúgni.

A Linkdown, a Honvéd és különösen az iTHR azonban pozitív meglepetést okozott mindenkinek. Tishlerék már hátra is dőlhetnek, nem csak a továbbjutás biztosított már számukra, de az alapszakasz tabellájának 3. helye is. Hovatovább, tegnap megvillantották fogaikat. Eddig nem nagyon láttuk őket Mirage-on, valahogy mindig Infernon játszottak, de még Overpasson is több meccsük volt eddig, mint Mirage-on. Tegnap viszont alaposan meglepték a Budapest Five csapatát a pályán, szó sem volt arról, hogy a BP5 szemmel láthatóan lazábbra vette volna, hogy csak praccoltak volna, a Linkdown nyers erőből szorongatta meg őket. Sokáig a győzelem is benne volt a pakliban számukra, 15-14-nél aztán már csak a döntetlenért harcolhattak, végül pedig 16-14-re coolioék nyerték  a meccset. Ettől függetlenül, nagyon szép eredmény volt ez tegnap a Linkdown számára.

A legfontosabb mégis a Lenovo Legion Honvéd és az iPon Team Horizon Reapers meccsei voltak. Ők ketten esélyesek még a továbbjutásra, ami tegnap sem dőlt el, hiszen mindketten döntetlent játszottak. Ez az iTHR számára remek hír, a Honvéd szurkolók viszont aggódhatnak. 19 ponton áll mindkét csapat, jövőhéten pedig, az utolsó fordulóban, az iTHR az IAS, a Honvéd a Plague ötösét várja.

Camperék már csak úgy juthatnak tovább, ha megnyerik saját meccsüket, míg daMék kikapnak. Amennyiben mindkét csapat azonos eredménnyel zárja a meccsét, úgy az egymás elleni mérkőzések döntenek. A Honvéd 16-14-re verte az iTHR-t a 2. fordulóban, a visszavágón viszont már az iTHR győzedelmeskedett, ráadásul 16-6-ra, tehát ők jutnának tovább.
A héten nincs több fordulója a ligának, az alapszakaszt lezáró 14. forduló jövőhét hétfőn lesz, akkor dől majd el, hogy az iTHR vagy a Honvéd jut tovább negyedikként a rájátszásba.

A TippmixPro CS:GO Masters 13. fordulójának eredményei:

  • PLG 16:8 WiLD
  • LLH 15:15 IAS
  • BP5 16:14 LKD
  • BEE 15:15 iTHR

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.