LoL: Két skinért is csak 208 RP-t kell fizetnetek limitált ideig

Rengeteg epikus hőskinézetet akciózott le limitált ideig a Riot Games.

Ismét elérkezett a nap, amire minden skingyűjtő várt. A Riot Games leárazott 15 hőskinézetet, amelyeket limitált ideig jelentősen olcsóbban tudtok megvásárolni a játék boltjában. Természetesen csak RP-ből szerezhetitek be ezeket a kozmetikai tartalmakat, ha valódi pénz nélkül szeretnétek szert tenni ezekre, akkor a Hextech craftolás lehet a legjobb, egyben egyetlen választás.

Az akciós hőskinézetek mellett olcsóbb karakterek is várnak rátok. Ezeket szintén csak RP-ből vásárolhatjátok meg, ha nem siettek sehova, akkor érdemesebb a kék esszenciát farmolni, mint valódi pénzt költeni a hősökre.

  • Karthus - 395 RP (-50%)
  • Swain - 352 RP (-60%)
  • Viktor - 616 RP (-30%)
  • Xayah - 438 RP (-55%)
  • Zed - 352 RP (-60%)

Karthus jeleneg a dzsungelben és az alsó ösvényen tűnik fel a legtöbbször, mindkét szerepben meglepetést okozhat hatalmas sebzésével, amire nehéz felkészülni. Aki szereti az akciódús középső ösvényeket, annak Zed kiváló választás lehet, az AD assassinok közül talán vele a legizgalmasabb az 1v1 a 6-os szinttől kezdődően. Viktor a control mágusok táborát erősíti, Swain és Xayah az offmeta karakterek közé tartozik. Utóbbi ADC hamarosan buffokra készülhet, utána majd kiderül, hogy vissza tud-e térni a kompetitív metába.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.