LoL: Bluerzor csapata jövőre már az LEC-ben játszhat

LoL: Bluerzor csapata jövőre már az LEC-ben játszhat

A legeredményesebb magyar dzsungeles csapata bevásárolhatja magát az LEC-be.

Brutális összegért, nagyjából 10 milliárd forintért szerezheti meg a Schalke 04 LoL csapat helyét az LEC-ben a Team BDS. A svájci székhelyű multigaming szervezet League of Legends csapatában a kezdőötösben szerepel Bluerzor, a legeredményesebb és egyben egyik, ha nem a legjobb magyar dzsungeles. A hivatalos szerződéskötésről még nincs hír, de már kőbe vésett dologként kezelik a legtöbben, hogy 2022 tavaszán a S04 helyett a Team BDS logója tűnhet majd fel a G2, FNC, MAD, RGE, SK, MSF, XL, VIT és AST mellett.

Ez azt jelenti, hogy Bluerzor az LEC-ben játszhat?

Minden magyar rajongó erről álmodozik, azonban a belga tulajdonos (Patricie Bailo De Spoelberch = BDS) pénzcsapjai kiapadhatatlanok. A Team BDS jelenleg kifejezetten rossz rajtot vett az LFL 2021-es nyári szezonjában, de még van idő javítani. Ha sikerülne megnyerni a francia ligát, majd az EU Masterst, akkor elgondolkodhatna a menedzsment, hogy minél több játékost megtartsanak ebből a keretből jövőre, ha nem jön össze azonban ez a bravúr, akkor teljes rostercsere történhet. Alphari jó pénzért bármikor visszatérhet Európába, Carzzy és Kaiser szerződése lejár a Worlds után, Sakent bármikor kivásárolhatják a Karmine Corpból. A költségek nem számítanak, az eredmények, a show és a marketingérték annál inkább. Ilyen előjelek mellett kevés esély van arra, hogy Bluerzor LEC csapat kezdőjében találja magát, de reménykedni szabad és kell is főleg akkor, ha képes még eggyel magasabb szintre lépni a magyar srác.

Ti mit gondoltok arról, hogy a Team BDS válthatja az S04-et az LEC-ben?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a S04 helyére a Team BDS kerül jövőre az LEC-ben?