LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.12-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.12-es frissítésnek

A Riot Games játékegyensúlyért felelős csapata mindent megtesz, hogy az elmúlt félév egyik legerősebb dzsungelese visszatérjen a metába.

Rengeteg hőst változtatott a League of Legends fejlesztője a 11.12-es frissítésben, amely patchen többek között a mostani hétvégén az LEC csapatai is egymásnak esnek. Dr. Mundo megkapta a várva várt reworköt, azonban a zauni őrült hatása nem volt igazán jelentős. Topon persze jól teljesít a tankos hős, de dzsungelben brutálisan gyenge, mindössze 40,03%-os győzelmi arányt képes felmutatni. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi, 11.12-es frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Rammus

Népszerűsége növekedett, bannolási aránya csökkent, azonban még mindig nem Rammus metája van. Hiába rendelkezik közel 53%-os győzelmi aránnyal a mini-reworkön átesett dzsungeles, ha alig játszanak vele.

Hecarim

A Turbo Chemtank nerfek, valamint a hőst célzó gyengítések együttesen kispadra ültették Hecarimot, azonban elérkezett az idő a visszatérésre. A Divine Sundererrel felszerelt bruiser kiválóan szerepel a kompetitív mérkőzéseken, Solo Queue-ban még kell gyúrnia a számokra, de az 50%-os win rate már nincs messze.

Ziggs

Jelenleg az egyik legjobb flexpicknek számít Ziggs, akit boton és miden egyaránt játszhattok. Az igazán extrém stílus kedvelői akár még támogatóként is számíthatnak rá, de az korábban említett pozíciók sokkal jobban állnak a yordle-nek.

Draven

Early game-ben nem sok erősebb lövész van Dravennél, de egyszerű mechanikája és rossz skálázódása miatt nem igazán kell vele komolyan számolni. Inkább alacsonyabb ELO-ban teljesít jól,  de néha-néha még kompetitív meccseken is feltűnik. Szórakoztató karakter, akivel az alapokat könnyű megtanulni, de valóddi mesterré hosszú játékórák után válhat csak az idéző.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Képek és borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerintetek erősebb a reworkölt Dr. Mundo, mint a régi változat?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.