LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.12-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.12-es frissítésnek

Főleg a bruiserek szenvedték meg a jelenleg aktív frissítésben érkezett gyengítéseket.

Dr. Mundóval kapcsolatban nehéz messzemenő következtetéseket még levonni, ugyanis alig néhány napja érhető csak el a zauni őrült reworkölt változata az éles szervereken. A Riot Games szerint összességében erősítették a hőst, a számok alapján azonban inkább gyengült. Ami biztos, hogy gondolkodott azon a Riot, hogy a 11.13-as patchben kifejezetten a jungle szerepében erősítik meg a tankos karaktert, azonban eltolták ezt a változtatást egy későbbi dátumra. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyeknek a győzelmi aránya a leginkább visszaesett a jelenlegi, azaz 11.12-es frissítésben érkezett nerfek következtében.

Udyr

A "papucsos" kompetitív metában teljesen stabil karakternek számít, de Solo Queue-ban alaposan visszaestek a számai. Az R képességének sebzését csökkentették, ennek is köszönhetően 50% alá esett vissza a győzelmi aránya.

Wukong

Senna mellett az alsó ösvényen, topon weak side karakterként vethető be. Még mindig jó számokat hoz, de már annyira nem kiemelkedőek az értékek a Riot legnagyobb örömére.

Nasus

A split push egyik királya megjelent a középső ösvényen. Bár ebben a szerepkörben elképesztően alacsony játékszámot tud felmutatni, a statisztikák önmagukért beszélnek. Topon és miden is egyaránt 52% feletti win rate-et tud, megéri még mindig mainelni, főleg alacsonyabb ELO-ban.

Kai'Sa és Varus

A két lövész megkapta a célzott nerfeket, főleg Kai'Sa számai estek vissza drasztikusan. A mobilis lövész népszerűsége közel 5,5%-kal csökkent, győzelmi aránya 49%-ra esett vissza. Varus eddig sem volt annyira populáris Solo Queue-ban, de a nerfek következtében még inkább leromlottak az értékei.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Varusra melyik mitikus tárgy a legjobb jelenleg?