Nézd magyarul a League of Legends: Wild Rift Origin Series júniusi döntőit!

Nézd magyarul a League of Legends: Wild Rift Origin Series júniusi döntőit!

Négy napon keresztül zajlanak a legizgalmasabb Wild Rift összecsapások, ne maradj le róluk!

Elérkezett a League of Legends: Wild Rift Origin Series júniusi selejtezőinek utolsó köre, vagyis a havi döntők időszaka. Mától kezdve négy napon keresztül élő magyar közvetítésen nézheted a legjobb mobilos LoL játékosokat, akik alaposan megedzett ujjaik segítségével próbálják uralni az Idézők szurdokát.

Milyen csapatokat követhetsz a League of Legends: Wild Rift Origin Series magyar közvetítésén?

Összesen három csoportban, 32 csapat harcol egymással. Az A csoportban Európa legerősebb ötöseinek parázs küzdelmei várnak rátok, így a Cream Real Betis, a Resolve és a YDN Esports játékosainak szoríthatsz. A B csoportban török és orosz klubok néznek farkasszemet, a Unicorns of Love-tól a Natus Vincerén keresztül a Beşiktaşig. A C csoportban főleg szaúdi-arábiai és egyiptomi egyesületek sorakoztak fel, a Sunlight Team, a Bunch of Wolves és az Unknown squad már alig várja, hogy megmutathassa, mire képes igazán.

Mikor és hol lesznek a közvetítések?

A mérkőzéseket az esport2tv Twitch csatornán követheted mától egészen csütörtökig, 17:00-s kezdéssel. Mindennap három darab Bo3-at hoznak el nektek magyar nyelven a casterek. Érdemes követni az eseményeket, ugyanis az az első nemzetközi Wild Rift torna, amelyet hazai közvetítésen élvezhetsz. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!