18

Elmúltál már 18 éves?


/
Hirdetés

Nyerj egy OneBlade borotvát a TippmixPro CS:GO Masters mai közvetítésén!

Kövesd élőben a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszának utolsó fordulóját, ugyanis egy OneBlade borotva talál gazdára a nézők között.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

Billentyűzet helyett ezúttal egy OneBlade borotva lehet a tiéd, ha részt veszel az Esport1.hu és a Philips közös nyereményjátékában

Mikor indul a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2021. június 21-én, 18:00-tól indul és egészen 2021. június 21-én 23:00-ig tart.

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

Ha van érvényes magyarországi lakcímed és regisztrált felhasználója vagy a Twitchnek, akkor nincs más dolgod, mint nézni a nyereményjáték időszakában a TippmixPro CS:GO Masters liga mérkőzéseit az Esport1tv Twitch csatornán. A dolgod mindössze annyi, hogy amikor a kommentátorok megnyitják a virtuális kapukat, abban az időszakban beírd a Twitch chatre a #oneblade kulcsszót, amivel bekerülsz egy kalapba. 

Mi a sorsolás menete?

Minden adás alatt folyamatosan lehet jelentkezni a nyereményjátékra a #oneblade kulcsszóval. A jelentkezéseket összesíti a rendszer, majd a közvetítés alatt véletlenszerűen kihúzzák a moderátorok a szerencsés nyertest.

A nyertes kiválasztásra 2021. június 21-án kerül sor a TippmixPro CS:GO Masters tizennegyedik fordulójában, ekkor derül ki, hogy kié lesz a OneBlade borotva.

Mi a nyeremény?

A legszerencsésebb játékos egy OneBlade QP 2630 borotvával gazdagodik.

Az alábbi élő közvetítéseken tudtok részt venni a nyereményjátékban.

  • 06.21. - TippmixPro CS:GO Masters 14. forduló

A nyereményjáték hivatalos szabályzatát itt elolvashatod. Nézd az adásokat, növeld esélyeidet, ezért játssz minden alkalommal, és legyél te a legszerencsésebb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés