LoL: Bemutatták az új Sentinel skineket, Prestige Editiont kap Pantheon

LoL: Bemutatták az új Sentinel skineket, Prestige Editiont kap Pantheon

A Sentinels of Light eseményhez kapcsolódóan egy kupac új hőskinézetet mutatott be a Riot Games.

Aki azért aggódott, hogy nem lesz mire költeni a nyárra felhalmozott RP-jét, annak itt a legjobb hír. Összesen hét új hőskinézetet mutatott be a Riot Games, amelyek közül öt a Sentinel családot erősíti, egy a Ruined kozmetikai tartalmak közé épül be, egy pedig a Prestige Editionök táborát gyarapítja. Ezek az új tartalmak a 11.14-es League of Legends frissítés keretében érkeznek meg a játékba, addig a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén csodálhatjátok meg őket teljes valójukban.

Ruined Pantheon - 1350 RP

Ascended Pantheion Prestige Edition - 2000 eseményzseton

Sentinel Diana - 1350 RP

Sentinel Irelia - 1350 RP

Sentinel Olaf - 1350 RP

Sentinel Riven - 1350 RP

Sentinel Vayne - 1820 RP (Legendary)

A Ruined család korábbi tagjai, vagyis Draven, Karma és Shyvana egy-egy extra chromával gazdagodik, ezzel próbálja a Riot Games még inkább beemelni a játékba a Sentinels of Light hangulatot. A 11.14-es patch július 8-án, csütörtökön élesedik majd minden szerveren, ebben a frissítésben startol el a nagy nyári esemény, a Sentinels of Light event.

Az alábbi galériában chromákat, splash artokat és még több képet találtok az új skinekről!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik új skin lesz instabuy?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.