Ez a kilenc Ikon ott lehet a FIFA 22-ben, komoly neveket tartalmazó lista látott napvilágot

Ez a kilenc Ikon ott lehet a FIFA 22-ben, komoly neveket tartalmazó lista látott napvilágot

Érdekesnek tűnhet, de pont a FIFA Online új frissítése árulkodhatott arról, hogy milyen új ICON kártyákat hozhat a FIFA 22.

Ez az év sem lesz más, és a nyár valószínűleg arról szól majd, hogy a rajongók megpróbálják kitalálni miben változik majd az új FIFA epizód. Az egyik fő játékmód az Ultimate Team még mindig nagy rajongásnak örvend, és sokan az Ikonokat szeretik a legjobban, még akkor is, ha egyes legendákat szinte nem lehet megszerezni az áruk miatt. De a találgatások nem szűnnek meg, és most is pörögnek már a pletykák, hogy mi lesz a FIFA 22 esetében, miután tavaly a fejlesztőknek sikerült belerakniuk a játékba 100-nál is több ilyen kártyát. Ezt alighanem szeretnék most is túlszárnyalni.

Most viszont KingLangpard osztott meg egy bejegyzést, melyben arról rántotta le a leplet egy FIFA Online frissítésről, ami kilenc új Ikon lapot hozott magával. Ez azért lehet fontos, mert azok az kártyák, amiket oda beleraknak, azok nagyon nagy eséllyel a FIFA másik verziójában is helyet kapnak. Ebben a listában szerepel tényleg szerepel néhány ikonikus név, mint Robin Van Persie, Iker Casillas, Wesley Sneijder. Természetesen a közelmúltból visszavonult játékosokon túl van néhány olyan labdarúgó is, aki már korábban szögre akasztotta a cipőjét, de mégis komoly tehetséggel volt megálldva. Ráadásul a Batistuta, Stam duót már régóta szeretnék a rajongók újra köszönteni a játékban, így talán a FIFA 22-ben ez az álmuk meg is valósulhat.

A lehetséges Ikonok a FIFA 22-ben:

  • Gabriel Batistuta
  • Iker Casillas
  • Cha Bum-Kun
  • Diego Forlan
  • Lucio
  • Park Ji Sung
  • Wesley Sneidjer
  • Jaap Stam
  • Robin Van Persie

Közülük talán csak Cha Bum-Kun neve lehet ismeretlen. Ő egy korábbi dél-koreai válogatott labdarúgó, edző. A magyar sportsajtóban Bum Kun Csa néven volt ismert.

"Az első dél-koreai játékos volt, aki a német labdarúgó-bajnokságban gyökereket tudott ereszteni. 1978-ban érkezett Szöulból Darmstadtba, majd egy évvel később az Eintracht Frankfurt csapatában játszott már. 1980-ban UEFA-kupát nyert, 1981-ben pedig német kupát. Miután a Bayer Leverkusen játékosa lett, 1988-ban ismét UEFA-kupát nyert. Az 1986-os labdarúgó-világbajnokságon hazája válogatottjában játszott, de gólt nem tudott szerezni." - wikipedia.

Ezek mellett olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy a Chelsea legendája, John Terry szintén csatlakozik az Ikonok mezőnyéhez a FIFA 22-ben, de a fenti listához hasonlóan ez sem kapott még megerősítést. Alighanem szinte az összes játékos a FIFA 21-ből átkerül majd a FIFA 22-be, de elképzelhetetlen, hogy új nevekkel ne rukkolna elő az EA Sports, ezért bizakodóan tekinthetünk erre a névsorra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: digitalfootball.org

Kövess Minket!