LoL: Nem elég hatékony az egyik új tárgy LS szerint

LoL: Nem elég hatékony az egyik új tárgy LS szerint

Két új tárgy érkezett a 11.13-as frissítéssel a League of Legendsbe, LS szerint a split pushra tervezett nem annyira hatékony, mint azt sokan hiszik.

A Riot Games kissé váratlan módon két új tárggyal örvendeztette meg az idézőket, amelyek a 11.13-as frissítéssel érkeztek meg a League of Legends kliensébe. A Hullbreaker a Sanguine Blade-et váltotta fel, az Anathema's Chains teljesen új, elsősorban támogatóknak tervezett itemként került a vásárolhatóak közé. Előbbiről LS, a T1 csapat népszerű streamere, caster és elemzője elmondta véleményét, amely főleg azoknak lehet meglepő, akik túl erősnek tartják ezt a tárgyat.

Miben jó a Hullbreaker?

Az árához képest kifejezetten sok AD-t és HP-t ad a Hullbreaker, valamint még extra életereő visszatöltést is biztosít. Nagyjából ugyanannyi sebzést hordoz magában, mint a Frostfire Gauntlet és a Turbo Chemtank, ami nem rossz egy legendary tárgytól. A Boarding Party az, ami igazából felkeltheti a játékosok figyelmét, mivel a váltott ösvénytoláshoz rengeteg bónuszt biztosít a passzív. Ha nincs a közelben szövetséges hős, akkor egyértelműen egy erős és hatékony tárgyról van szó, azonban LS szerint az ördög a részletekben rejlik.

Miért nem jó a Hullbreaker LS szerint?

A statok alapján közel mitikus tárgyi magasságokba lehetne helyezni, mindössze 2800 aranyért, de ennél több nem rejtőzik a Hullbreakerben. Természetesen lehet rusholni, ha óriási az előnyötök az ösvényen, de összességében sokkal hasznosabb és stabilabb, ha inkább valamelyik népszerű mitikus tárgyra esik a választásotok. Másik probléma, hogy az ellenfél simán tudja tartani az ösvényt a tier 2-es toronynál, így a Hullbreaker valódi ereje, vagyis a váltott ösvénytolás jelenleg nem kamatoztatható. A Riot buffolta a Warmogot, ami így képes a tankokat kinn tartani az ösvényen, miközben a Hullbreakeres felerősített minionokat a megvédendő torony előtt püfölik. Ha nem tank az ellenfél, akkor LS szerint egyáltalán nem is kell fontolóra venni a korai Hullbreakert, mivel nem ad omnivampot, valamint a resistek sem annyira durvák. Ezeknek köszönhetően egy átlagos bruiserrel szemben, aki a szokásos buildeket építi, hátránnyal indul a karakter, ami meccsdöntő lehet.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot games)

Kövess Minket!



Szerinted első tárgynak jó a Hullbreaker?