LoL: Ez az 5 legerősebb hős a Nexus Blitz játékmódban

LoL: Ez az 5 legerősebb hős a Nexus Blitz játékmódban

Vannak olyan karakterek, amelyekkel 10-ből 6 mérkőzést megnyernek a játékosok a limitált ideig elérhető módban.

A Nexus Blitz hamarosan elbúcsúzik a klienstől, ugyanis a PROJECT eseményt leváltja a Sentinels of Light. A 11.14-es League of Legends frissítésig még van néhány napotok, addig meg lehet farmolni az eseményzsetonokat. Az alábbiakban azt az öt hőst találjátok, amelyeknek a győzelmi arányai a legjobbak jelenleg Nexus Blitzben.

5. Morgana - 59,38%-os győzelmi arány

Jungle-ben és ösvényen egyaránt bevethető, a szűk területek miatt nehéz mellélőni a skillshotokat. Sebzése jelentős, a Fekete Pajzs életmentő a legfontosabb pillanatokban. Egyszerű, de nagyszerű hős, nem véletlen választják közel 11,3%-ban.

4. Lux - 59,49%-os győzelmi arány

Az egyik legnépszerűbb Nexus Blitz hősnek számít Lux, akivel folyamatosan lehet spamelni a képességeket, nem kell figyelni a mana fogyására. Szintén jót tesznek neki a szűk területek, amelyeken a harcok folynak.

3. Ziggs - 60,06%-os győzelmi arány

Az első hős, amelyik átszakította a 60%-os határt. Idegesítő pattogó bombái miatt könnyű vele az ösvényfázis, a W miatt a DPS bábut, a Sutyerákot és az ellenfeleket egyaránt úgy lehet mozgatni, hogy abból a te csapatod jöjjön ki jól.

2. Sivir - 60,98%-os győzelmi arány

A legegyszerűbb mechanikával rendelkező ADC, akivel szinte lehetetlen misselni. Mivel egy kupacon vannak a hősök, ezért a bumerángból (Q) és Ricochet-ből (W) származó sebzés felértékelődik.

1.  Trundle - 61,04%-os győzelmi arány

A Nexus Blitz királya Trundle, akinek minden képessége adott, hogy lehozza akár egyedül a meccseket. Egyszerre képes tankolni és levadászni a papírabb karaktereket, a jégoszloppal tudja CC-zni a legfontosabb célpontokat, az ultit folyamatosan CD-n lehet tartani, a W meg elég mozgási sebességet biztosít ahhoz, hogy a rövid távolságokon ne legyen vetélytársa.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot games)

Kövess Minket!



Neked hány Nexus Blitz meccsed van az elmúlt hetekben?