18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Kory egyszerűen megállíthatatlan volt az alapszakaszban

TippmixPro CS:GO Masters: Kory egyszerűen megállíthatatlan volt az alapszakaszban

Alig volt játékos, aki csak a nyomába is ért volna.

Ahogy egyetlen csapat sem, úgy a Budapest Five sem egy emberes alakulat. Torzsi eligazolásával sokan azt hitték, hogy nagyon visszaesik majd a teljesítményük, ám ez sem itthoni, sem nemzetközi vizeken nem tapasztalható. A csapat végigszáguldott a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszában is, torzsi hiánya pedig egyetlen percig sem volt érezhető, ami nagyban volt köszönhető Szedlár "kory" Kornélnak is.

A 22 éves játékos gyakorlatilag megállíthatatlan volt az eddigi meccseiken, ahol összesen 13 győzelmet és 1 döntetlent gyűjtöttek. Egyedül a BEE tudott 9-nél több meccset nyerni, de 10 győzelmükkel ők is lemaradtak a BP5 mögött. A csapat mindig számíthatott remek edzőjére, profi háttértámogatására és persze a játékosok egyéni teljesítményére is, akik közül kimagaslott kory.

14 mérkőzés és 310 lejátszott kör alatt 295 fraget gyűjtött, vagyis csaknem az összes eddigi körben fragelni tudott. Killek számában egyedül gubi (298) és er9k (296) előzte őt meg. Más kategóriákban viszont már ennyit se hagyott a többieknek. 1.64-es K/D mutatójával például toronymagasan listavezető, ahogy a körönkénti átlagos sebzések tekintetében sem tudták őt megelőzni. A BP5 játékos minimálisan maradt 100 alatt, 99.53-mas ADR-rel zárt az alapszakaszban. Ezentúl élenjárt a multi killek számában, a legjobb entry fraggerek között volt és gránáthasználata is kimagaslott.

Egy szó, mint száz, kory egy valódi terminátorként játszott kivétel nélkül, az összes meccsen a bajnokságban. Ezért is szavazta meg a stáb őt az alapszakasz MVP-jének. Tishler, POP0V és er9k neve is a legjobbak közé került, kory azonban mindegyikükre rávert néhány kört.

A BP5 ellenfelei számára pedig van egy rossz hírünk, kory a pénteken induló rájátszásra is a legjobb formájával készül!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!