18

Elmúltál már 18 éves?


/

TippmixPro CS:GO Masters: Itt az első fogadható magyar ligarendszerű e-sport esemény

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség hivatalosan is bejelentette az első magyar ligarendszerű e-sport eseményt a TippmixPro kínálatában.

A TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszában 14 fordulón keresztül harcoltak a csapatok azért, hogy bejuthassanak Magyarország első felelős ligarendszerű Counter-Strike: Global Offensive tornájának rájátszásába. A bajnokságban szereplő 8 alakulatból a rájátszásban már csak a legjobb 4 jut szerephez. A tét óriási, ugyanis a verseny összdíjazása nem kevesebb, mint 6 millió forint.

A Budapest Five, a Békéscsabai E-sport Egyesület, a Linkdown és az iPon Team Horizon Reapers alakulata csap össze a TippmixPro CS:GO Masters négyes döntőjében, ahol az elődöntőbe jutott csapatok két győzelemig tartó vetélkedése után, a bronz mérkőzésen és a nagydöntőben három győzelemig tartó párharcban dől el, hogy mely alakulat marad talpon végül a TippmixPro CS:GO Masters versenyén és lesz a 2021-es évad magyar bajnoka.

A rájátszás július 2-án kezdődik, a bronzmérkőzést július 3-án rendezik, a fináléra július 4-én kerül sor. A párharcok első összecsapásai 17:00-kor rajtolnak, mindhárom eseményt az esport1TV Twitch csatornán élő közvetítésben lehet majd követni.

„Újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a Magyar E-sport Szövetséggel megkötött együttműködésünkben, ugyanis ez az első alkalom, hogy egy hivatalos keretek között megrendezésre kerülő magyar e-sport eseményt, a Tippmixpro CS:GO Masterst is beemeljük kínálatunkba. A mérkőzésekre online fogadási felületünkön a mérkőzés győztese mellett az 1. pálya győztesére, a pontos végeredményre, valamint a pályák számára és pálya hendikepre is tippelhetnek a fogadóink.” – nyilatkozta Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője.

"A Szerencsejáték Zrt. és a HUNESZ együttműködésének részeként az Esport1 szakértő csapatával közösen hívtuk életre a TippmixPro CS:GO Masters versenyét, amely egyben szolgálja a versenyzői réteg megszólítását és a felelős játék tevékenységről szóló edukációt. A tornán csak jogi személyiséggel rendelkező csapatok és kizárólag felnőtt korú versenyzők vehettek részt a hazai legszigorúbb versenyszabályozás mellett és rendezett szerződéses környezetben. Ezen előkészületek tették lehetővé, hogy bajnokságunk bekerülhessen az e-sport fogadás kínálatába. Örömteli, hogy célunk megvalósul és idehaza az első legálisan fogadható e-sport verseny a TippmixPro CS:GO Masters.” - tájékoztatott Biró Balázs György, a HUNESZ elnöke.

A felelős fogadással kapcsolatos információkról a TippmixPro játékosvédelemmel foglalkozó oldalán olvashattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapatok nyerik meg a TippmixPro CS:GO Masters elődöntőit?