LoL: Pool Party Illaoi skint álmodott meg egy rajongó

Ti örülnétek, ha bekerülne a League of Legendsbe egy ilyen Pool Party Illaoi?

A hatalmas hőhullámok megihlették az egyik League of Legendsben jártast művészt, aki minden kreativitását beleadta legújabb munkájába. Úgy gondolta, hogy Illaoi megérdemelne egy kis plusz szeretetet és figyelmet, ezért elkészítette hozzá a Pool Party skin koncepciós rajzát, majd ebből a splash artjtát. Az eredmény önmagáért beszél, nem lehet megmondani erről a rajongói alkotásról, hogy nem egy hivatalos Riot Games által készített munka.

Illaoi története a LoL világában

A kraken papnője 2015. november 24-én debütált a League of Legendsben. A kifejezetten felső ösvényre tervezett bruiser hatalmas sebzéssel rendelkezik, azonban meg kell találnia azt a pillanatot, amikor lesújthat a csápjaival. Ösvényfázisban nem kell tőle tartani, mivel a lélekkitépés ellen könnyű védekezni, csak a minionok mögött kell maradni. Néhány jobb pillanata volt csak öt és fél éves karrierje során, de valódi, átütő erőt sosem képviselt. 2021-ben eddig a profi mérkőzéseken tizenhat alkalommal választották, ebből mindössze hét alkalommal került ki az a csapat győztesen, amelynek Illaoi volt a felső ösvényes választása.

Illaoi jelenlegi hőskinézetei

Az alap skinje mellett még három egyedi kinézetet adott ki hozzá a Riot Games, ezek közül a Cosmic Invoker és a Resistance rendelkezik chromákkal.

  • Original Illaoi - 2015. november 24.
  • Void Bringer Illaoi (1350 RP) - 2015. november 24.
  • Resistance Illaoi (1350 RP) - 2018. március 15.
  • Cosmic Invoker Illaoi (1350 RP) - 2020. november 24.

Az alábbi galériában a Pool Party Illaoi mellett a többi skint is megtalálod!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Képek: Riot Games, Reddit (Significant-Trust-10), borítókép: Elartwyne Estole / Alphacoders)
Galéria

Kövess Minket!