Így változik meg a játékosváltás és az egyik meta felállás a FIFA 22-ben

Így változik meg a játékosváltás és az egyik meta felállás a FIFA 22-ben

Egyelőre hivatalosan még semmi újat nem lehet tudni a játékról, de egyre másra szivárogtatják ki egyesek az infókat.

Alighanem ez az a hónap, amikor majd az EA Sports szép lassan elkezdi csepegtetni az új információmorzsákat a FIFA 22-ről, viszont egyesek már megelőzték a kiadót és közeli forrásokra hivatkozva osztanak meg érdekességeket a közösségel.

Nyilván egyelőre még az EURO 2020 lázában égnek a legtöbben, de sokan biztosan várják már az őszt, és le akarnak csapni a FIFA-sorozat következő epizódjára. Talán éppen ezért gondolta úgy KingLangpard és a FIFA22News oldal, hogy az itt az idő egy kicsit még jobban felcsigázni a közösséget. Beszámoltak például arról, hogy változik valamelyest a Player Switching - játékosváltás -, valamint a 4-2-3-1-es meta felállásban is módosítást hajtottak végre:

Játékosváltás: Védekezéskor az R3 megnyomásával 3 legközelebb eső játékos közül választhatsz, és mindegyiküknél egy nyíl mutatja merre indulhatnak el a váltást követően. Természetesen továbbra is lehet használni az R1-et, vagy a szokásos módon a jobb oldali kart.

2nd man pressing (második játékos általi presszionálás: Kicsit nerfelték, ugyanis lesz egy kis zöld nyíl a játékos felett, és ez jelzi a második ember presszingjét, de rövid ideig tart (max. 3-4 másodperc). Ezt követően ez a játékos kicsit kevésbé lesz hatékony és rossz pozícióba kerül.

Meta felállás

Egy érdekes képet is megosztottak a Twitteren, miszerint az egyik legnépszerűbb formációt kicsit módosítani fogják. A 4-2-3-1-es felállásban a két szélsőt, pontosabban LF és RF pozíciókat átállítják CF-re. A ChampVG oldala szerint pedig innentől kezdve szélsőket nem igazán lehet majd beépíteni.

Nem árt azért fenntartásokkal kezelni ezeket az infókat, de elég hitelesnek tűnnek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!