18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Megállíthatatlan volt a Budapest Five a döntőben

TippmixPro CS:GO Masters: Megállíthatatlan volt a Budapest Five a döntőben

A legjobb formáját hozta a Linkdown, le a kalappal előttük, de a BP5 erősebb volt.

Négy hónapja vette kezdetét hazánk eddigi legmonumentálisabb és legnagyobb presztízsértékű CS:GO versenye, a TippmixPro CS:GO Masters, ahol a legjobb magyar csapatok mutathatták meg, hogy mire is képesek. Az első magyarországi felelős ligarendszerű bajnokság minden héten a képernyők elé szögezte a szurkolókat, a hazai CS és e-sport szerelmeseket, tegnap pedig egy Bo5-ös döntőben csúcsosodott ki.

Nem volt könnyű szezonja egyik döntős csapatnak sem. A Budapest Five néhány forduló után elveszítette torzsit, hiszen őt elvitte a mouz NXT, Kamion próbaidőszaka is viszonylag hamar véget ért. Ráadásul míg a friss nemzetközi versenyeken a FASHR-mar duóval játszottak, addig a már javában zajló TippmixPro CS:GO Masters bajnokságában bodito ugrott be és segítette ki coolioékat. Papíron sok minden ellenük szólt, rengeteg nehezítő tényezőbe botlottak bele, mégis dominálni tudták az alapszakaszt és a döntőbe is könnyedén jutottak be.

Akárcsak a Linkdown. Sokak meglepetésére, a Békéscsabai E-sport Egyesület csapatát simán, 2-0-ra verték, így ők voltak tegnap a BP5 ellenfele, holott az alapszakasz koránt sem indult zökkenőmentesen a számukra. A magyar-bolgár mix a kezdetektől fogva azt mutatta, hogy van bennük potenciál, csak éppen nem ért még össze annyira a csapat, hogy működjenek a köreik. Körülbeül az alapszakasz fele kellett hozzá, de végre elkezdett olajozottan működni a Linkdown gépezete és onnantól nem volt megállás. Szépen sorban jöttek a győzelmek, ráadásul a BEE és a BP5 csapatait is meg tudták szorongatni Bo1-ben.

Fleavék viszont már semmit sem bíztak a véletlenre a döntőben. Akármennyire is úgy tűnt néha a Bo1-es összecsapásokon, hogy meg lehet szorongatni őket, a döntőbe a lehető legjobb formájukkal érkeztek és egyszerűen megállíthatatlanok voltak. Továbbra is boditoval játszottak, de ez a Budapest Five sok volt annak a Linkdownnak, akik egyébként szintúgy erejük teljében játszottak tegnap este.

Tishlerék sok más, nemzetközi csapatot is lepipáltak tegnapi teljesítményükkel, hiszen derekasan megállták helyükket. Coolio precíz irányítása, fleav őrületes és agresszív AWP-s játéka ellen azonban nem volt ellenszerük, ahogy nem lett volna senki másnak sem. 

A Budapest Five játékosai kimagasló, közel hibátlan játékkal bizonyították, hogy jelenleg nincs párjuk a hazai mezőnyben, erős, a nyomukban loholó kihívóik viszont akadnak. Ott a BEE, az iTHR, de különösen a Linkdown, akik most megelőzték gubiékat is. Gyakorlatilag a kiesés szélésről küzdötték vissza magukat az alapszakaszban, a rájátszásban pedig szintúgy 100%-on pörögve, a második helyet csípték meg.

A TippmixPro CS:GO Masters döntőjének eredménye:

  • Budapest Five 3:0 Linkdown
  • Vertigo - 16:10
  • Mirage - 16:9
  • Overpass - 16:5

A TippmixPro CS:GO Masters végeredménye:

  • 1. hely - Budapest Five
  • 2. hely - Linkdown
  • 3. hely - Békéscsabai E-sport Egyesület
  • 4. hely - iPon Team Horizon Reapers
  • 5. hely - Lenovo Legion Honvéd
  • 6. hely - Team Plague
  • 7. hely - Illés Akadémia Spirit
  • 8. hely - WiLD MultiGaming

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!