Ebben a formában lehet majd elvileg Weekend Leaguezni a FIFA 22-ben

Ebben a formában lehet majd elvileg Weekend Leaguezni a FIFA 22-ben

Ha lehet hinni a belsős információnak, akkor jócskán megváltozik a WL és ennek a rajongók csak örülhetnek.

KingLangpard nem bír magával, és sorra osztogatja meg az információkat a FIFA 22-ről, és a mostani állítása szerint a Weekend League is alapos ráncfelvarráson esik át. A legtöbben már annak örültek, mikor tavaly az EA Sports bejelentette, hogy elég 30 meccset lejátszani egy hétvégén, viszont sokaknak még így is rengeteg időt vett el az életéből, hogy nagyjából lejátszák ezeket a találkozókat. Egyelőre hivatalosan semmit nem erősített meg ebből a mostani szivárogtatásból az EA, és mivel alighanem ebben a hónapban osztanak meg több mindent az új részről, akkor derül majd ki, hogy valójában igaza volt-e a KingLangpardnak vagy sem.

Weekend League

Az új formátumban nem kell 30 mérkőzést letolni az ő elmondása szerint, azonban minden héten kvalifikálnia kell magát a résztvevőknek.

„Hétvégi Liga selejtező szükséges minden héten. 5 meccsre van szükség, és három vagy annál többet kell nyerni a kvalifikációhoz. Egy héten belül csak háromszor lehet megpróbálni ezt.”

Ez természetesen a kvalifikáció szempontjából már egy megszokott formátum, hiszen a korábbi játékokban mini bajnokságként használták, A jutalmakkal kapcsolatban pedig a következőket mondta:

"Bizonyos játékosokat lehet kapni majd jutalomként, és különösen fontos lesz minél magasabb szinten végezni, ugyanis ehhez mérten kapja valaki a jobb verzióját az adott labdarúgónak."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


B
orítókép forrása: www.millenium.gg

Kövess Minket!