LoL: Mindössze 208 RP-t kell fizetnetek két skinért limitált ideig

LoL: Mindössze 208 RP-t kell fizetnetek két skinért limitált ideig

Ismét itt vannak a League of Legends heti akciós hőskinézetei, amelyeket limitált ideig akár 60%-os kedvezménnyel vásárolhattok meg.

Két héttel ezelőtt kettő, múlt héten egy, most ismét kettő hőskinézetért nem kell 208 RP-nél többet kifizetnetek a Riot Games részére. A heti akciós LoL skinek között PROJECT, Infernal és High Noon témából is válogathattok, mindenképp érdemes körbenézni az ajánlatok között, ha szeretnétek bővíteni a gyűjteményeteket. A kedvezménnyel csökkentett összegek hét napon keresztül élnek, utána teljes áron vesztegetik újra ezeket a kozmetikai tartalmakat. A tizenöt akciós skin között hét darabot találtok, amelyért 500 RP-t sem kell letennetek az asztalra.

Ahogy azt már megszokhattátok, öt karakter RP-s árából is faragott a Riot, de ez az ajánlat csak keveseket érint. Mivel kék esszenciát gyűjteni nem ördöngősség, ezért csak akkor vegyetek RP-ből hősöket, ha tényleg nagyon hamar kell beszerezni valamelyiket.

  • Kayn - 682 RP (-30%)
  • Kennen - 352 RP (-60%)
  • Nautilus - 352 RP (-60%)
  • Nocturne - 352 RP (-60%)
  • Pantheon - 434 RP (-45%)

Nocturne abszolút a legerősebb karakter jelenleg a mostani metában, amelyet csak tovább tetéz, hogy flexelhető három szerepkörben (top, mid, jungle). Kennen egy ellenválasztásként működhet adott felső ösvényes ellenfelek ellen, mint Gwen, Darius vagy épp Heimerdinger. Pantheon néha még feltűnik támogató szerepkörben (G2 Mikyx), de nem igazán tudta megvetni a lábát a mostani választások között. Nem úgy Nautilus, aki az egyik legstabilabb tankos támogatónak számít a mai napig. Kayn a legnépszerűtlenebb az akciós karakterek közül, ettől függetlenül van benne potenciál, ha kell egy tankos, de sokat sebző dzsungeles a csapatba.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)
Galéria

Kövess Minket!