LoL: Ingyen Legendary skin lehet a tiéd egy kis szerencsével

LoL: Ingyen Legendary skin lehet a tiéd egy kis szerencsével

Add meg magadnak az esélyt, vegyél részt ebben a kihagyhatatlan nyereményjátékban!

Az Esport1 5. születésnapi nyereményjáték-cunamijában elérkezett az idő, hogy a League of Legends rajongók megkaparintsák a nekik készített ajándékokat. Egy limitált ideig tartó játék keretében 5 darab Legendary skin talál gazdára, amihez mindössze néhány feladatot kell csak teljesítened.

Hogyan lehet a tiéd az 5 darab választható Legendary LoL skin egyike?

  1. lépés: Regisztrálj az Esport1.hu oldalára!
  2. lépés: Váltsd ki a nyereményjáték szelvényed!
  3. lépés: Aktiváld a kapott kódot ezen az oldalon!

Minél több szelvénnyel szállsz be, annál nagyobb az esélyed arra, hogy a tiéd lehet az egyik választható 1820 RP-s League of Legends hőskinézet. Pontokat a regisztrációval már rögtön szerzel, de küldetésekkel, közvetítések nézésével, kommenteléssel és cikkolvasással tovább növelheted az E1 pontjaid számát.

Jelenleg a LoL-ban 68 Legendary hőskinézet közül válogathatsz, ezek azok, amelyeket megvásárolhatsz jelenleg a Riot Games boltjában. Vannak limitált Legendary tartalmak, ezeket csak Hextech barkácsolással kaphatod már meg, így a nyereményjátékba ezek nem tartoznak bele. Regisztrálj, játssz és nyerj!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Neked hány Legendary LoL skined van?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.