Itt vannak az első képek a FIFA 22-ből a csapatok bevonulásáról!

Itt vannak az első képek a FIFA 22-ből a csapatok bevonulásáról!

Azonnal észrevehető, hogy egy dolog változott a játékban.

Talán most érkezett meg a közösség számára az első kézzelfogható bizonyíték, hogy azért az EA Sports igyekszik majd fejleszteni az új epizódot. Nem hazugság azt állítani, hogy a legtöbben arra várnak, hogy a gameplay terén legyen előrelépés, például a script eltűnhetne, és a valódi futballra jobban hasonlító játékmenetet látnának szívesen a rajongók. Erről viszont egyelőre senki nem tud semmit az illetékeseken kívül, a szivárogtatók pedig csak minimális információkat tudnak megosztani, de azt legalább nagyon elszántan teszik az elmúlt hetekben.

A FUTZone Twitter oldala egy képet tett közzé, amely már a FIFA 22-ből való, és itt azt lehet látni, amikor a játékosok bevonultak a gyepre és felálltak egymás mellé. A legnagyobb újítás, hogy melegítőfelsőben láthatóak a labdarúgók, ami ugye gyakran előfordul a mérkőzések előtt a valódi mérkőzéseken. A képek minősége nem a legjobb, de azért minimálisan a grafika is bemutatkozik a nagyérdemű előtt, persze ebből levonni semmiféle messzemenő következtetést nem szabad. Az új szerelés természetesen minden csapatnak az akutális színösszeállítását tükrözi majd:

Emellett KingLangpard továbbra sem bír magával, az elmúlt időszakban a játékosváltásról és a Weekend Leagueről is érdekes infóval szolgált a követőinek. Most pedig egy újabb képet is közzétett, méghozzá a játékban található fejlesztett hőtérképet mutatta be, ami még pontosabb adatot jelent majd a játékosoknak a mérkőzésekről:

Ehhez jön hozzá, hogy az úgy nevezett Expected Goals is bekerül a statok közé, ami szintén hasznos lehet. Az Expected Goals azt jelenti, hogy a mérkőzés egy adott fázisában a pályának egy adott pozíciójából mekkora valószínűséggel szerez gólt valaki. Ez az érték a lövés előtti tényezőkön alapul. Az xG-t 0 és 1 közötti skálán mérik, ahol a nulla értelemszerűen a lehetetlen kategória, az 1 pedig körülbelül úgy írható le, hogy egy játékostól elvárható, hogy minden egyes alkalommal gólt lőjjön.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: https://gamerjournalist.com/fifa-22-closed-beta-access/

Kövess Minket!