LoL: Titokzatos Fekete Köd szállta meg Budapestet

LoL: Titokzatos Fekete Köd szállta meg Budapestet

Kicsit csapongó a Riot Games legújabb videója, de az biztos, hogy Budapesten Fekete Köd kavarog.

A League of Legends - Hungary Facebook oldalára került ki egy különös videó, amelyben a Black Mist (Fekete Köd) beszivárgott Budapestre. A titokzatos történések a Rise of the Sentinels (Az őrzők felemelkedése) eseményhez kapcsolódnak, azonban még senki sem tudja, hogy pontosan milyen szerepet tölt be Budapest ezen az eventen.

A fenti videóban először a Lánchíd látható, majd a Budavári Palotára vált a kamera. Mindkét helyszínen gomolyog a Köd, majd éles váltás és hirtelen már Prágában találjátok magatokat. Innen megérkezik a Köd Romániába, majd a végén megjelennek a koordináták, amelyek I. Károly Londonban található lovasszobrára mutatnak. 

I. Károly lovasszobra Londonban

Hogy pontosan milyen módon kapcsolódik össze a Lánchíd, a Budai Vár, a prágai Károly híd, a romániai Peleş-kastély és I. Károly lovasszobra? A válasz a Károly névben rejtőzhet, bár ezt még nem erősítette meg semmi és senki. A prágai Károly hidat IV. Károly német-római császárról nevezték el, a Peleş-kastély I. Károly román király megbízásából épült, a Budavári Palota szintén kapcsolódik IV. Károly német-római császárhoz, I. Károly szobra meg értelemszerűen a 17. században uralkodó angol királyt ábrázolja

Ti mit gondoltok, mi lehet az "Együtt" felirat jelentése, és mi lehet az oka, hogy Károly neve ennyiszer feltűnik a Fekete Köd által ellepett helyszíneken? Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te sétáltál már valaha a prágai Károly hídon?