LEC 2021 Summer: A tabella éllovasa ellen javíthatnak Rekklesék

Óriási formában játszik a Rogue, azonban a Misfits Gaming és a G2 Esports szeretné letörni a szarvukat.

Elérkezett az LEC 2021-es nyári alapszakasza a második félidőhöz, avagy érkeznek a visszavágók. A csapatok már kilenc mérkőzésen túlvannak, kezd kirajzolódni egy kép a valós erőviszonyokról. Hans samáék bombaformában játszanak már hetek óta, a G2 Esports alól azonban kicsúszott a talaj. Rekkleséknek a padlóról kéne feltápászkodniuk, azonban sem az Astralis, sem a Rogue nem szeretné ezt hagyni. 

Rogue vs Misfits Gaming (péntek - 21:00)

A tabellán jelenleg ez a két csapat osztozkodik az első helyezésen, azonban más utat jártak be az elmúlt hetekben. A Misfitsnek és a Rogue-nak egyaránt két vereség írható fel a neve mellé, azonban Inspiredék az elmúlt négy összecsapásukat megnyerték. Nagyszerű formában érkeznek a rangadóra, azonban a Nyulakat sosem szabad leírni. Az új edzői stábbal megerősített Misfits meglepetéseket halmoz egymásra, de talán a szezon legnehezebb mérkőzése vár rájuk.

A hét meccse azonban a Rogue és a G2 Esports szombati ütközete lesz, ami a nevek, valamint az előző szezonokban mutatott eredmények alapján teljesen érthető, de mostanában ég és föld a két csapat teljesítménye. A Rouge szárnyal, a G2 lassan minden csapattól elszenved legalább egy vereséget. Capsék nagyon nem érzik a metát, a saját fegyverükkel győzik le őket folyamatosan. Egy Larrsenék elleni siker megindíthatja őket az emelkedőn, egy újabb vereség, azonban hatalmas jelentősségel bírhat a rájátszás szempontjából.

Pénteki menetrend

18:00 - Schalke 04 vs SK Gaming
19:00 - Excel vs MAD Lions
20:00 - Team Vitality vs Fnatic
21:00 - Rogue vs Misfits Gaming
22:00 - Astralis vs G2 Esports

Szombati menetrend

17:00 - SK Gaming vs Team Vitality
18:00 - MAD Lions vs Schalke 04
19:00 - Misfits Gaming vs Astralis
20:00 - Fnatic vs Excel
21:00 - G2 Esports vs Rogue (Match of the Week)

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!