Twitch klipeket árul NFT-ként a bannolt streamer lány

Twitch klipeket árul NFT-ként a bannolt streamer lány

Megtalálja a módját a lány, hogy milyen módon lehetne még több pénzt kisajtolni a rajongói táborából.

2021. június 28-án elsötétült Indiefoxx Twitch csatornája, ami azóta is ebben az állapotában maradt. Az ASMR, jóganadrágos fülnyalogatásáról és hot tub streamjeiről ismert lány úgy tűnik, hogy eljátszotta az utolsó esélyét a világ legnagyobb streaming platformján, ezért egy végleges kitiltás lett a jutalma. Indiefoxx nem igazán tört le a döntés után, törölte a Twitter biojából a Twitch linket, majd megtalálta a módját, hogy miként lehetne újrahasznosítani azokat a jeleneket, amelyeket streamelés közben klipeltek ki. Elkezdte NFT-ként árulni az Eternal platformján a tartalmakat, amik teljesen cenzúrázottak, ezért a SFW (safe for work) kategóriába esnek.

Az NFT-k egyre divatosabbak a különböző digitális tartalmak terjesztésére. Ezek a blokklánctechnikán alapuló digitális állományok korlátozott számban kerülnek kibocsátásra, valamint névre szólóak. Így tudják bizonyítani, hogy a megvásárolt Twitch klip, kép, videó tényleg a tulajdonos birtokában vannak. Indiefoxx szerint az NFT-k a "digitális cserélgethető kártyákra, mint pl. a Pokémonra" hasonlítanak.

A limitált számban elérhető klipeken Indiefoxx látható, amint gördeszkázik, énekel és sétálgat, semmi ASMR és hot tub. A rajongók számára ez egy újabb lehetőség a kedvenc streamerük támogatására, a tartalomgyártónak egy újabb bevételi forrás, amely az újrahasznosított kontentekre épül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Indiefoxx / Twitter)

Kövess Minket!



Te vettél már valaha NFT-ként dolgot?