A Real Madrid korábbi legendája lehet az első kettős nemzetiségű Ikon a FIFA 22-ben

A Real Madrid korábbi legendája lehet az első kettős nemzetiségű Ikon a FIFA 22-ben

Nemes gesztus a fejlesztők részéről, és így többféle csapatba is be lehet majd építeni a legendát, ha tényleg meglépik ezt a módosítást.

A FIFA-sorozatot fejlesztő EA Sports több, mint valószínű, hogy jó néhány új legendás játékost mutat majd be idén is az Ikonok között a rajongók által kedvelt Ultimate Team módban. Az egyik legfrissebb szivárgás pedig arra utalt, hogy a Manchester United hőse, Park Ji-sung és a holland sztárfutballista, Wesley Sneijder is szerepel az újoncok között a FIFA 22-ben.

Most viszont a FUTZone oldala még tovább ment az információ csepegtetéssel, ugyanis Twitteren közöltek egy képet, amelyen a Real Madrid korábbi legendáját, Alfredo Di Stefanót lehet látni, illetve a hozzá tartozó három különböző FUT Ikon kártyáját. Viszont egy érdekességet máris fel lehet fedezni, ugyanis a leggyengébb és a legerősebb verziója esetében még argentin zászló tetszeleg a lapokon, miközben a 93-as ratingnél már spanyol nemzetíséget tűntettek fel. Egyébként a 90-es értékű lapja LF pozicíóval van itt ellátva, miközben a másik kettő középcsatárnak lehet jó.

A FUTZone a tweetjében ezt írta:

"Esetleg ő lesz az első ikon, akinek [két] nemzetisége is szerepel egy FIFA játékban."

Azt tudni kell Di Stefanoról, hogy 1953-ban elhagyta a kolumbiai Millonarios csapatát, és Spanyolországba költözött, ahol a Barcelonával folytatott heves átigazolási vita közepette végül mégis a Real Madridba szerződött. Itt 11 esztendőt húzott le, és 282 mérkőzés alatt 216 gólig jutott. Pályafutásának ezen időszakában kétszeres Ballon d'Or-győztes vált belőle, ráadásul a Király Gárdával nyolc élvonalbeli spanyol bajnoki címet és öt európai kupát nyert meg.

A 2014-ben 88 éves korában elhunyt Di Stefanonak egyébként három állampolgársága is van, az itt látható argentin és spanyol mellett Kolumbiára is otthonként tekinthetett.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!