LoL: Ingyen Thresh skint ad a Riot, így szerezheted meg

LoL: Ingyen Thresh skint ad a Riot, így szerezheted meg

Egyetlen forintot sem kell fizetned Thresh legújabb hőskinézetéért.

Már javában pörögnek a Fény Őrzői esemény küldetései, azonban még nem mindegyik tartalom került be a kliensbe. A Sentinel és Ruined skinek legújabb darabjai, így a Legendás Őrző Graves, az Őrző Pyke, az Őrző Rengar, a Letaszított Miss Fortune és a CyberPop Akshan 2020. július 22-étől lesz elérhető, az Elszabadult Threshre még egy hetet várni kell, július 29-étől lehet majd megvásárolni. Utóbbi hőskinézet azonban különleges tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis limitált ideig teljesen ingyen lehet a tiéd

Hogyan lehet ingyen a tiéd az Unbound Thresh?

Mivel július 29-étől az Sentinels of Light saját eseményboltjában 300 event tokenért lecsaphatsz rá, ezért gyakorlatilag egyetlen forintot sem kér el érte a Riot Games. Ezt a mennyiségű zsetont ugyanis eseménybelépő nélkül, csak az ingyenesen elérhető küldetések teljesítésével megszerezheted. Magyarul csak játszanod kell a meccseket, amelyek után kapod a küldetéspontokat és extra zsetonokat. Amint elérted a 300 tokent, irány a Fény Őrzői event shop, ahol egészen a 11.20-as frissítésig megtalálod az Elszabadult Thresh hőskinézetet.

Amint augusztus 10-én vége a Fény Őrzői eseménynek, úgy nem lesz már lehetőséged farmolni a küldetésekkel és meccsekkel a tokeneket. Ezeket a fizetőeszközöket még egészen augusztus 25-én 22:00-ig elhasználhatod, eddig tudod ingyen megszerezni az Unbound Thresh skint. Október 20-án, a 11.20-as frissítéssel a hagyományos boltban, 750 RP-ből megvásárolható lesz majd a Chromaként is felfogható, legújabb Thresh hőskinézet.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

Az alábbi galériában Thresh összes hőskinézetét megcsodálhatod teljes képen, így az ingyenes Elszabadult Thresht is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)
Galéria

Kövess Minket!



Te megvetted már a Fény Őrzői esemény belépőjét?