Így működik majd a FUT 22-ben az új Heroes kártya

Így működik majd a FUT 22-ben az új Heroes kártya

Ha arra gondoltak volna a rajongók, hogy a FUT nem hoz valami új kártyatípust, akkor tévedtek egy nagyot.

A játékosok egy részét feldobta, a másik része csak legyintett a FIFA 22 Karrier módját érintő változtatásokat illetően. A közösség nagyobb része viszont a FUT-ot várja már, hogy újra megépíthesse álomcsapatát és végigverje az internet népét vele. A játék egyik legizgalmasabb és egyben leginkább dühítő része a gyűjthető kártyák és csomagok jelenléte, mivel a legtöbb esetben a legjobb lapokat nagyon nehéz megszerezni, és sok esetben a nyitogatás sem hoz szerencsét.

Az EA minden évben igyekszik az aktuális FIFA játékban valami érdekességet bemutatni az Ultimate Teamben, amelyet megemlegetnek a játékosok. A 22-ben ez a FUT Heroes lesz.

Mi az a FUT Heroes?

A FUT Heroes egy új kártyatípus, ami egy játékos hős pillanatát jelenti egy adott bajnokságban. Bár a kártyák nem olyan magas besorolásúak, mint a szokásos Ikonok, mégis egyedi chemistry bónuszt kínálnak az ugyanabban a ligában játszó minden labdarúgójának.

Hogyan működik a kémia a FUT Hero kártyáknál

Ahelyett, hogy pusztán egy adott klub tagjaival jönnének ki jól a pályán, a nemzetiség mellett egy egész bajnokságot képviselnek, így például a Bundesligában játszó minden futballistával jól működik majd a kémia. Ez azt jelenti, hogy automatikusan zöld link lesz ugyanazon bajnokság bármely játékosával.

FUT Hero játékosok a FIFA 22-ben

Az EA eddig azt erősítette meg, hogy kilenc játékos biztosan kap FUT Hero kártyát, de augusztusban továbbiakat is bemutatnak. Az alábbiakban látható a teljes lista az eddigi játékosokról és a ratingjükről:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Képek forrása: dexerto.com

Kövess Minket!