LoL: Megduplázta népszerűségét a mini-reworkölt hős

LoL: Megduplázta népszerűségét a mini-reworkölt hős

Nagyon jót tett a hősnek, hogy minden képességét megváltoztatta a Riot Games a legújabb patchben.

A 11.14-es  League of Legends frissítésben három hős kapott nagyobb változtatást. Dr. Mundo a rework után nem találta a helyét a metában, Tahm Kench gyakorlatilag játszhatatlan volt több szerepben is, Irelia azonban csak simán nem tudta a Solo/Duóban megvetni a lábát. Utóbbi karakternek az alapértékeit, valamint minden képességét megpiszkálták a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai, a végeredmény tökéletesen sikerült. Irelia népszerűsége és győzelmi aránya szárnyalni kezdett, hamarosan a profik kezében is megmutathatja a karakter, hogy mire képes a mini-rework után.

Mit változtattak Ireliával kapcsolatban a legújabb LoL frissítésben?

Röviden: mindent. Csökkent az alap HP és magic resist, azonban szintenként több életerőt kap. A passzív sebzését megnövelték a, Bladesurge többet üt a minionokra, azonban lassabb a csúszás. A W szintén többet sebez, plusz már mágikus sebzéscsökkentéssel is rendelkezik. Az E nem castolható CC alatt, valamint a sebessége módosult. Az ulti csökkenti a Q töltési idejét. Összességében buffolták a hőst, bár a mozkékonyságából veszített, ami főleg a profiknak okozhat problémákat. Minden tizedmásodpercnek jelentősége van, így az E és a Q változtatások még okozhatnak meglepetéseket.

Hogyan változtak a mini-rework után Irelia számai?

Platinum feletti rangsorolt mérkőzéseken eddig 8% körüli népszerűsgnek örvendett, ami az átlagosnál azért jobbnak számít. Ezt sikerült most 9%-kal megtolni a Riotnak, bár pontosan ők sem tudták, hogy a mini-reworknek milyen hatásai lesznek. Irelia jelenleg 16,8%-os választási arányt mutat, amivel sikerült beverekednie magát a top 10-be ezen a ranglistán. A győzelmi arányok terén szintén kiugró statisztikákkal büszkélkedhet a Pengetáncos. Ő az, akinek a legnagyobb mértékben megnőtt a win rate-je, így már az 51%-ot közelíti.

Szerintetek melyik ösvényen a legjobb most Irelia? Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: OneHuman / Alphacoders)

Kövess Minket!



Szerinted Irelia most melyik ösvényen a legerősebb?