LoL: Hét új Coven skint mutattak be, Hextech kinézetet kap Tristana

LoL: Hét új Coven skint mutattak be, Hextech kinézetet kap Tristana

Hét új hőskinézetet leplezett le a Riot Games, az biztos, hogy a látványra nem lehet panasz.

Nem aprózta el a Riot Games a 2021-es nyári hetek különleges tartalmait, ugyanis a Sentinels of Light eseményhez kiadtak egy rakat Sentinel és Ruined hőskinézetet, azonban ez még nem minden. A legújabb PBE ciklushoz kapcsolódóan bemutattak hét sosem látott Coven skint, amelyek közül LeBlanc kapott extra törődést, ugyanis egy Prestige Editionnel bővült a kollekciója.

Coven Ahri

Coven Ashe

Coven Cassiopeia - 1350 RP

Coven Evelynn - 1820 RP

Coven LeBlanc Prestige Edition

Coven Malphite

Coven Warwick

Egyelőre az árazás még nem végleges, Evelynn biztosan a Legendary kategóriába esik, Cassiopeia viszont az olcsóbb szektorba érkezik. Természetesen a chromák nem maradhatnak el ezúttal sem, rengeteg extra kozmetikai tartalomra csaphattok le, ha a pénztárcátokba elég RP lapul. A Drágakövek (Gemstone) gyűjtögetőknek is jó hírrel szolgálhat a Riot, Hextech Tristanáról megjelent az első splash art. 

Ezek az új hőskinézetek még csak a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén érhetőek el. Élesedésük a 11.16-os patch aktiválása utáni héten esedékes, vagyis augusztus 18-a magasságában kerülnek be majd a LoL boltjába.

Az alábbi galériában chromákat, splash artokat és még több képet találtok az új skinekről!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép és képek: Riot Games)
Galéria

Kövess Minket!